Vi söker Food and Beverage Manager

Food and Beverage Manager

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared. Idag mest känt som Sveriges största golfanläggning med tre 18-hålsbanor, en 9-hålsbana och en världsunik golfstudio. Öijared Resort med sina vackra omgivningar bjuder på väldigt mycket mer. Här finns ett modernt hotell med unika rum, en komplett konferensanläggning, ett gym, relaxavdelning med pool och bastu samt många olika möjligheter till rekreation och friskvård. Här finns också en restaurang som utgör själva hjärtat på Öijared. Vår restaurang har fram tills nu drivits av en extern krögare, men från och med årsskiftet kommer vi att driva den i egen regi och söker nu dig som vill vara med på vår resa och ansvara för vår nya restaurang.

Vill du vara med att och skapa en ny restaurang och utveckla Öijared tillsammans med oss?

Vi söker dig som är en engagerad och passionerad ledare som älskar att arbeta operativt, brinner för mat och dryck samt har ett starkt driv och besitter en stor kreativitet. Du är positiv, framåtriktad, säljande i din person och har förmågan att tänka på allt ifrån helhet ner till minsta detalj.

Du är idérik med förmågan att verkställa idéer. Du har ett nytänkande och en stor vilja att utveckla restaurangens kulinariska verksamhet . Du har lätt för att samarbeta, skapa ett gott team och är lyhörd och prestigelös.

Som Food and Beverage Manager här på Öijared ansvarar du för hela vår restaurangdrift, såsom ekonomi, drift och personal i kök och matsal.

Du har minst 5 års erfarenhet av liknande befattning och du har med fördel en bakgrund som kökschef eller kock.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Skicka ditt CV samt personligt brev till sandra.eberstein@oijared.se