En restaurang för alla sinnen

Precis som hemma är det köket som utgör hjärtat här på Öijared. Matglädjen och stämningen är i fokus. Årstidsanpassad meny och oftast lokala råvaror.

Öppettider

Restaurangen är öppen för förbeställda grupper och konferenser.

För bokning av större sällskap, fest och middag var vänlig kontakta restaurangen direkt på tel. 0302-315 25.

Önskar du boka boende i samband med ditt besök? Kika på våra särskilda boendepaket eller ring direkt och boka på 0302-373 00.

Från morgon till kväll

I restaurangen börjar dagen med en frestande frukostbuffé för våra hotell- och konferensgäster. Även morgonpigga golfare är välkomna att köpa sig en kaffe och smörgås. När frukosten går mot sitt slut är redan förberedelserna för dagens lunch igång. Det finns alltid en möjlighet att ta en fika för den som vill. Från tidig kväll serveras en bistromeny och för finsmakaren bjuder kvällen på en välkomponerad à la carte-meny.

Konferenser, fester och bröllop

Vi kan ta emot upp till 200 sittande gäster. Vid bröllop och andra privata tillställningar finns naturligtvis möjlighet att ta fram en egen skräddarsydd meny. Och eftersom hotellet har kapacitet för upp till 200 gäster kan ni sova över allihop om så önskas.

Som konferensgäst är maten ett viktigt element för ett lyckat möte. Vår restaurang gör sitt yttersta för att möta allas önskemål. Från fikor och lunch till frukt, godis och en härlig middag på kvällen. Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Precis som hemma

Maten är årstidsanpassad och råvarorna är i möjligaste mån närproducerade. I menyn finns allt från svensk husmanskost till mer kontinentala smaker. Precis som hemma är köket hjärtat för restaurangen och hotellet. Här står matlagningsglädje och fin stämning alltid i fokus.

Kioskerna

Under högsäsong går det bra att stanna till vid någon av våra kiosker och fylla på med energi. Du hittar en kiosk på varje bana och det går bra att betala med kort och swish.

Hitta hit

Nya banan: vid torget du passerar efter hål 2, 5 och 10.

Parkbanan: efter hål 10.

Gamla banan: efter hål 9.

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner:

For more information about the restaurant: view this page in English.