34 bekväma rum. Kaffe på sängen. Mitt i skogen.

Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss så bor du mitt i den. Och kärleken till naturen lyser igenom i hotellets inredning, både i färg och form.

Unna er en övernattning eller tre

Det syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika reception och klubbhus smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Och vår kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form. Här bor du och ditt sällskap med vidsträckta golfbanor och vacker natur som närmsta grannar. Och är ni morgonpigga hinner ni ta ett dopp i poolen innan frukost. Sedan väljer ni själva om ni vill ta resten av dagen som den kommer eller fylla den med några av alla de aktiviteter som Öijared bjuder på. På kvällen kan ni njuta varandras sällskap och en bit mat i restaurangen. Många av våra gäster väljer sedan att avsluta dagen framför brasan inne i hotellets mysiga lounge.

Varför inte avsluta en upplevelserik dag framför brasan i vår mysiga lounge?

Upplevelser på Öijared

Öijared erbjuder flera olika paketlösningar där en eller flera aktiviteter ingår tillsammans med mat och boende. Spelar du golf kanske ett av våra golfpaket kan locka?

Rum att känna sig hemma i

Med bara två våningar är det svårt att tro att vi har plats för 200 gäster. Hemligheten ligger i att samtliga av hotellets 34 genomtänkta rum har plats för upp till sex gäster. Varje rum är inrett med två sovrum - det ena med en dubbelsäng, det andra med två sköna våningssängar. Alla våra rum har också ett eget litet vardagsrum med soffgrupp och tv. Självklart har du fri tillgång till relaxavdelningen och gymmet när du bor här.

Hotellet består av 26 standardrum, 6 deluxerum (varav två är tillgänglighetsanpassade) och 2 sviter. Samtliga rum är utrustade med wc/handfat och separat dusch/handfat. Alla rum har också fri tillgång till WiFi.

Vi finns på Tripadvisor!

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner:

Get more information about staying with us at the Öijared Hotel: view this page in English.