Familjemedlemskap

Familjemedlemskap

Ett fullvärdigt medlemskap för hela familjen oavsett antal familjemedlemmar.
Medlemskapet ger hela familjen möjlighet att spela på alla våra fyra banor hela året!

Pris

15 995:-*/år eller 1 395:-/mån via autogiro.

Medlemskapet kräver boende på samma adress för alla familjemedlemmar.

*Städavgift på 300:- tillkommer för de som fyller 18 år eller mer under säsongen som avses.
Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

Priserna gäller t.o.m. 2018-12-31.


Medlemsförmåner (Prel 2018)

Rabatt på hotellövernattning
Du får 300:- rabatt på medlemspriset vid övernattning på hotellet vid ett tillfälle. Vid del i dubbelrum betalar du endast 495:- inkl. frukost.

Fritt spel på följande klubbar
Kragerö GK
Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Vinbergs GK
Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. 18- hålsbanan har par 72 och 9- hålsbanan är en slopad pay-and-playbana med par 31. Underlaget på Vinberg är sandjord vilket gör att man oftast spelar på sommargreener året runt. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt. Boka din utbytestid på klubben ovan, därefter kontaktar du receptionen på Öijared så bekräftar vi din bokning.

Nya samarbeten för säsong 2017
Varbergs GK
För att öka värdet på ditt medlemskap startar vi ett nytt samarbete med Varbergs GK. Samarbetet innehåller förmåner både för dig som gästar Varbergs GK över dagen och för dig som stannar över natten. Vid köp av golfpaket dvs övernattning inkl frukost och en runda golf bjuds du på en golfrunda dag två utan kostnad. Erbjudandet gäller i mån av plats sön-tors under hela golfsäsongen.Som Öijaredsmedlem blir du bjuden på lunch då du gästar Varbergs GK på vardagar och betalar gällande greenfee .

Holma Golf
Vi är stolta att presentera ytterligare ett nytt samarbete för säsong 2017. Samarbetet innebär att du som Öijaredsmedlem alla dagar i veckan:
1. Erhåller 100 kr i rabatt på gällande greenfee på Lysekil Holma GK.
2. Vid bokning av Golfpaket (1 greenfee, övernattning inkl. frukost) erhåller en 18-håls greenfee utan kostnad dag 2.

Hooks GK
Vårt tredje nya samarbete för säsong 2017 med Hooks GK innebär att du som är fullvärdig medlem erhåller en extra greenfee vid bokning av golfpaket på Hook. Läs mer om erbjudandet här. Golfpaketet kan bokas med ankomst sön-tis samt alla dagar vecka 26-32, 2017.

Tänk på att vid spel på samtliga ovanstående banor ska Öijareds reception bekräfta din starttid, fritt spel gäller i mån av plats.

Greenfeerabatt
100:- rabatt på 18- hålsgreenfee alla dagar på:

Alingsås GK | Herrljunga GK| Albatross GK | Gullbringa GCC

Rabatterad greenfee för gäst till medlem
Som fullvärdig medlem har du möjlighet att ta med dig gäster i din boll alla dagar i veckan på både Nya banan, Parkbanan och Gamla banan. De får då 100:- rabatt per person i bollen.

Möjlighet att nyttja vårt gym samt relaxavdelning med pool och bastu
Gymmet och relaxavdelningen följer receptionens öppettider. Åldersgräns för gymmet är 18 år. Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Fria dagkort på Hagabadet
På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden och förmåner från våra samarbetspartners
- 10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

- 20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons. Även studerande och seniorer erhåller samma rabatt. För mer info besök endorfin.se

- 30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort Läs mer.

- Rabatt på flygresor med BRA

Malmö Aviation och Sverigeflyg har gått samman och bildat det nya inrikesflygbolaget BRA – Braathens regional Airlines.
Med enkel bokning och smidiga byten på Bromma tar du dig snabbt till 12 destinationer i Sverige. Som medlem på Öijared har du möjlighet att flyga från 520 kr enkel resa inklusive lokala skatter och avgifter. Priset avser internetbokning och gäller ett begränsat antal platser på utvalda avgångar. Boka här! Glöm inte ditt medlemskort som vid förfrågan ska uppvisas vid incheckningen.

Som medlem har du fullvärdigt medlemskap i SGF och erhåller också tidningen Svensk Golf utan extra kostnad.
Bor du utomlands tillkommer portokostnad på 33:-/nummer.


Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av medlem själv.

Ansök om medlemskap

Skriv här om du vill betala via autogiro så skickar vi blankett för påskrift

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner: