Fullvärdigt medlemskap

Fullvärdig medlem

Som fullvärdig medlem får du tillgång till obegränsat spel på tre 18- håls banor samt vår korthålsbana samt tillträde till vårt eget gym.
Att vara fullvärdig medlem är det bästa sättet att få ut maximalt av vår anläggning.
Förutom fritt spel så får du flera andra förmåner inkluderat i ditt medlemskap.

Under 2018 byggs Järnbanan om till Multigolfbana för golfäventyret, golf, footgolf och frisbeegolf. Multibanan är spelbar 2019 efter design av Pierre Fulke.  


Pris efter 1 aug 2018 är 3795:-!

Ord. pris 6 695:-*/år eller 595:-/mån via autogiro**

*Städavgift 300:- tillkommer på samtliga våra fullvärdiga medlemskap. Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

**Medlemskap som betalas via autogiro gäller 12 månader och om uppsägning inte sker senast 3 mån före periodens utgång förlängs medlemskapet med en ny 12-månadersperiod.

Dubbelmedlem
4 595:-*/år eller 425:-/mån via autogiro**

Dubbelmedlemskap kräver fullvärdigt medlemskap i annan golfklubb med bana innefattande minst 18 hål fullängd och belägen längre än 5 mil från Öijared.

Yngre senior
22-24 år, 3 795:-*/år eller 355:-/mån via autogiro**

Studentmedlem
3 295:-*/år eller 325:-/mån via autogiro**
Perfekt lösning för dig som studerar på heltid.
Uppvisande av aktivt Mecenatkort krävs.

Priserna gäller t.o.m. 2018-12-31.

Medlemsförmåner

Rabatt på hotellövernattning
Du som är fullvärdig medlem erhåller rabatt vid övernattning på Öijared hotell.
Vid del i dubbelrum betalar du och den/de du bor med endast 495:-/pers inkl. frukost.
Priset gäller på förfrågan.

Fritt spel på följande klubbar

Kragerö GK, Norge.
Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Vinbergs GK
Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. 18- hålsbanan har par 72 och 9- hålsbanan är en slopad pay-and-playbana med par 31. Underlaget på Vinberg är sandjord vilket gör att man oftast spelar på sommargreener året runt. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt. Boka din utbytestid på klubben ovan, därefter kontaktar du receptionen på Öijared så bekräftar vi din bokning.

Tänk på att vid spel på samtliga ovanstående banor ska Öijareds reception bekräfta din starttid, fritt spel gäller i mån av plats

Samarbeten- för att öka värdet på ditt medlemskap

Lydinge Golf Resort
Lydinge är Sveriges nyaste golfresort och vi är glada för detta nya samarbete för säsong 2018. Det innebär att du som fullvärdig medlem erhåller en extra rond dag två vid bokning av golfpaket. Gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen. 

Varbergs GK
Samarbetet innehåller förmåner både för dig som gästar Varbergs GK över dagen och för dig som stannar över natten. Vid köp av golfpaket dvs övernattning inkl. frukost och en runda golf bjuds du på en golfrunda dag två utan kostnad. Erbjudandet gäller i mån av plats sön-tors under hela golfsäsongen.Som Öijaredsmedlem blir du bjuden på lunch då du gästar Varbergs GK på vardagar och betalar gällande greenfee .

Holma Golf
Samarbetet innebär att du som Öijaredsmedlem alla dagar i veckan:
1. Erhåller 100 kr i rabatt på gällande greenfee på Lysekil Holma GK.
2. Vid bokning av Golfpaket (1 greenfee, övernattning inkl. frukost) erhåller en 18-håls greenfee utan kostnad dag 2.

Hooks GK
Samarbetet innebär att du som är fullvärdig medlem erhåller en extra greenfee vid bokning av golfpaket på Hook. Golfpaketet kan bokas med ankomst sön-tis samt alla dagar vecka 26-32, 2018. Läs mer om erbjudandet här

Halmstad Golfarena
Som fullvärdig medlem har du möjlighet att träna och spela helt fritt en dag på Halmstad Golfarena under säsong 2018. För att kunna spela på Halmstad behöver du personligen hämta din voucher i receptionen hos oss på Öijared. Vid ankomst till Halmstad Golfarena meddelar du receptionen att du vill nyttja din fria dag och överlämnar vouchern till dem för registrering. Om du planerar att åka med en större grupp på fler än 10 personer samtidigt så måste du kontakta deras reception i förväg och meddela detta.

Greenfeerabatt

100:- rabatt på 18- hålsgreenfee alla dagar på:

Alingsås GK | Herrljunga GK| Albatross GK | Gullbringa GCC

Rabatterad greenfee för gäst till medlem

Som fullvärdig medlem har du möjlighet att ta med dig gäster i din boll alla dagar i veckan på både Nya banan, Parkbanan och Gamla banan. De får då 100:- rabatt per person i bollen.

Möjlighet att nyttja vårt gym samt relaxavdelning med pool och bastu
Gymmet och relaxavdelningen följer receptionens öppettider. Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Fria dagkort på Hagabadet
På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden och förmåner från våra samarbetspartners.
- 10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

- 20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons. Även studerande och seniorer erhåller samma rabatt. För mer info besök endorfin.se

- 30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort Läs mer.

- Rabatt på flygresor med BRA

Med enkel bokning och smidiga byten på Bromma tar du dig snabbt till 12 destinationer i Sverige. Som medlem på Öijared har du möjlighet att flyga från 520 kr enkel resa inklusive lokala skatter och avgifter. Priset avser internetbokning och gäller ett begränsat antal platser på utvalda avgångar. Boka här! Glöm inte ditt medlemskort som vid förfrågan ska uppvisas vid incheckningen.

Barn under 12 år
Om du har barn som vill spela golf är ett barn under 12 år inkluderat i medlemsavgiften.
300:- för SGF-avgifter tillkommer per barn.

SGF
Som medlem har du fullvärdigt medlemskap i SGF och erhåller också tidningen Svensk Golf utan extra kostnad. Bor du utomlands tillkommer portokostnad på 33:-/nummer.


Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av medlem själv.

Ansök om medlemskap

Skriv här om du vill betala via autogiro så skickar vi blankett för påskrift

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner: