Fullvärdigt medlemskap

Fullvärdig medlem


Fritt spel på alla våra tre 18-håls banor.
Fritt spel på vår 9-håls multigolfbana, footgolf, frisbeegolf och golf. 
Fri tillgång till Slättens Övningsområde – exklusivt för dig som fullvärdig medlem.

100kr i gästrabatt när du tar med gäster i samma boll
Om du har barn som vill spela golf har ett barn under 12 år möjlighet att vara medlem som ”Knatte till fullvärdig” för endast 300:- (som främst avser SGF-avgifter).


Pris 6 695:-*/år eller 595:-/mån via autogiro**

*Städavgift 400:- tillkommer på samtliga våra fullvärdiga medlemskap. Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

**Medlemskap som betalas via autogiro gäller 12 månader och om uppsägning inte sker senast 3 mån före periodens utgång förlängs medlemskapet med en ny 12-månadersperiod.

Dubbelmedlem
4 595:-*/år eller 425:-/mån via autogiro**

Dubbelmedlemskap kräver fullvärdigt medlemskap i annan golfklubb med bana innefattande minst 18 hål fullängd och belägen längre än 5 mil från Öijared.

Yngre senior
22-24 år, 3 795:-*/år eller 355:-/mån via autogiro**

Studentmedlem
3 295:-*/år eller 325:-/mån via autogiro**
Perfekt lösning för dig som studerar på heltid.
Uppvisande av aktivt Mecenatkort krävs.

Priserna gäller t.o.m. 2019-12-31.

Medlemsförmåner

Hotell
Du som är fullvärdig medlem erhåller rabatt vid övernattning på Öijared hotell. Vid del i dubbelrum betalar du och den/de du bor med endast 495:-/pers inkl. frukost. Priset gäller på förfrågan och i mån av plats, kan garanteras en vecka före ankomst.

Konferens
Rabatt vid bokning av konferenspaket med övernattning.

Restaurang
VIP-kort med rabatt i restaurangen
Mat - 10% rabatt 
Café - 10% rabatt 
Kaffe/the –25% rabatt

För oldtimers och juniorer med VIP-kort gäller följande rabatt
Restaurang
Mat - 20% rabatt 
Café - 10% rabatt 
Kaffe/the –25% rabatt

Erbjudandet gäller för dig som medlem och inkluderar inte familj/vänner.
Du laddar ditt VIP-kort med pengar som du sedan kan använda fram till den 31/12 samma år, därefter nollställs kontot.  

Shop
Rabatterade priser på lektioner och rangekort samt andra specialerbjudanden. 
Erbjudande om olika föreläsningsserier under vintern – föreläsningen ingår i medlemskapet, eventuella måltider tillkommer.

Övriga förmåner
50% rabatt på hyra av cykel
1:a hands inbjudan till events som är arrangerade av Öijared Resort
Fri tillgång till Relaxavdelning och gym. Med reservation för abonnerade tider. Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Fritt spel på följande klubbar

Kragerö GK, Norge.
Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Vinbergs GK
Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. 18- hålsbanan har par 72 och 9- hålsbanan är en slopad pay-and-playbana med par 31. Underlaget på Vinberg är sandjord vilket gör att man oftast spelar på sommargreener året runt. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt. Boka din utbytestid på klubben ovan, därefter kontaktar du receptionen på Öijared så bekräftar vi din bokning. Tiderna kan som längst i förväg bokas 14 dgr innan.

Tänk på att vid spel på samtliga ovanstående banor ska Öijareds reception bekräfta din starttid, fritt spel gäller i mån av plats

Samarbeten- för att öka värdet på ditt medlemskap

Lydinge Golf Resort
Lydinge är Sveriges nyaste golfresort. Som fullvärdig medlem erhåller du en extra rond dag två vid bokning av golfpaket. Gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen. 

Varbergs GK
Samarbetet innehåller förmåner både för dig som gästar Varbergs GK över dagen och för dig som stannar över natten. Vid köp av golfpaket dvs övernattning inkl. frukost och en runda golf bjuds du på en golfrunda dag två utan kostnad. Erbjudandet gäller i mån av plats sön-tors under hela golfsäsongen.Som Öijaredsmedlem blir du bjuden på lunch då du gästar Varbergs GK på vardagar och betalar gällande greenfee .

Holma Golf
Samarbetet innebär att du som Öijaredsmedlem alla dagar i veckan:
1. Erhåller 100 kr i rabatt på gällande greenfee på Lysekil Holma GK.
2. Vid bokning av Golfpaket (1 greenfee, övernattning inkl. frukost) erhåller en 18-håls greenfee utan kostnad dag 2.

Halmstad Golfarena
Som fullvärdig medlem har du möjlighet att träna och spela helt fritt en dag på Halmstad Golfarena under säsong 2019. För att kunna spela på Halmstad behöver du personligen hämta din voucher i receptionen hos oss på Öijared. Vid ankomst till Halmstad Golfarena meddelar du receptionen att du vill nyttja din fria dag och överlämnar vouchern till dem för registrering. Om du planerar att åka med en större grupp på fler än 10 personer samtidigt så måste du kontakta deras reception i förväg och meddela detta.

Greenfeerabatt

100:- rabatt på 18- hålsgreenfee alla dagar på:

Alingsås GK | Herrljunga GK| Albatross GK | Gullbringa GCC

Fria dagkort på Hagabadet

På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden och förmåner från våra samarbetspartners.
- 10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

- 20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons. Även studerande och seniorer erhåller samma rabatt. För mer info besök endorfin.se

- 30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort Läs mer.

- Erbjudanden från Svensk NaturEl, BilNilsson Alingsås och Börjessons Bil via våra nyhetsbrev.

Svensk Golf
I din medlemsavgift ingår avgifter till SGF och GGF vilket bla innebär att du erhåller tidningen Svensk Golf samt Göteborgsgolfaren utan extra kostnad. Bor du utomlands tillkommer portokostnad på 33:-/nummer av Svensk Golf.


Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av medlem själv.
 

Ansök om medlemskap

Skriv här om du vill betala via autogiro så skickar vi blankett för påskrift

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner: