Friskvårdsmedlemskap

Friskvårdsmedlemskap

Många anställda utnyttjar idag det friskvårdsbidrag som erbjuds via arbetsplatser runt om i landet. Nu ges golf klartecken att räknas in i bidraget.

Läs mer om friskvårdsbidrag här.

Medlemskapet innebär fritt spel på våra två "Pay and Play" banor Parkbanan 18-hål och Järnbanan 9-hål. Du får dessutom tillgång till vår pool- & relaxavdelning, vårt övningsområde samt våra medlemserbjudanden.

Under 2018 byggs Järnbanan om till Multigolfbana för golfäventyret, golf, footgolf och frisbeegolf. Multibanan är spelbar 2019 efter design av Pierre Fulke. 


Pris efter 1 aug 2018 är 2495:-!

Som friskvårdsmedlem får du tillgång till obegränsat spel på våra två Pay-and-play banor Parkbanan och Järnbanan samt tillträde till vårt eget gym.

3 995:-/år* eller 375:-/mån via autogiro**.

*Städavgift 300:- tillkommer. Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

**OBS! Medlemskap som betalas via autogiro gäller 12 månader och om uppsägning inte sker senast 3 månader före periodens utgång förlängs medlemskapet med en ny 12månaders period.

Priset gäller t.o.m. 2018-12-31.

Som medlem har du fullvärdigt medlemskap i SGF och erhåller också tidningen Svensk Golf utan extra kostnad. Bor du utomlands tillkommer portokostnad på 33:-/nummer.

Möjlighet att nyttja vårt gym samt relaxavdelning med pool och bastu
Gymmet och relaxavdelningen följer receptionens öppettider.
Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av medlem själv.

Ansök om medlemskap

Skriv här om du vill betala via autogiro så skickar vi blankett för påskrift

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner: