Småbarnsföräldrar

Småbarnsföräldrar

Seniormedlemskap för två vårdnadshavare med hemmaboende barn under 9 år.
En vårdnadshavare åt gången får använda medlemskapet för spel på banorna.
Obegränsat spel på alla fyra banor ingår.

Vill båda vårdnadshavare utöva golf eller nyttja relaxavdelningen samtidigt, erläggs ordinarie greenfee/entré för en vuxen.

Pris

6 995:-*/år eller 655:-/mån via autogiro.

*Städavgift på 300:- tillkommer. Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

Priset gäller t.o.m. 2017-12-31.


Medlemsförmåner

Rabatt på hotellövernattning
Du får 300:- rabatt på medlemspriset vid övernattning på hotellet vid ett tillfälle. Vid del i dubbelrum betalar du endast 495:- inkl. frukost.

Fritt spel på följande klubbar
Kragerö GK
Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Vinbergs GK
Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. 18- hålsbanan har par 72 och 9- hålsbanan är en slopad pay-and-playbana med par 31. Underlaget på Vinberg är sandjord vilket gör att man oftast spelar på sommargreener året runt. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt. Boka din utbytestid på klubben ovan, därefter kontaktar du receptionen på Öijared så bekräftar vi din bokning.

Tänk på att vid spel på samtliga ovanstående banor ska Öijareds reception bekräfta din starttid, fritt spel gäller i mån av plats.

Greenfeerabatt
100:- rabatt på 18- hålsgreenfee alla dagar på:

Alingsås GK | Herrljunga GK| Albatross GK | Gullbringa GCC

Rabatterad greenfee för gäst till medlem
Som fullvärdig medlem har du möjlighet att ta med dig gäster i din boll alla dagar i veckan på både Nya banan, Parkbanan och Gamla banan. De får då 100:- rabatt per person i bollen.

Möjlighet att nyttja vår relaxavdelning med pool och bastu
Relaxavdelningen följer receptionens öppettider. Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Fria dagkort på Hagabadet
På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden och förmåner från våra samarbetspartners
- 10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

- 20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons. Även studerande och seniorer erhåller samma rabatt. För mer info besök endorfin.se

- 30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort Läs mer.

Som medlem har du fullvärdigt medlemskap i SGF och erhåller också tidningen Svensk Golf utan extra kostnad.

Bor du utomlands tillkommer portokostnad på 33:-/nummer.


Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av medlem själv.

Ansök om medlemskap

Skriv här om du vill betala via autogiro så skickar vi blankett för påskrift

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner: