Vardagsmedlemskap

Vardagsmedlem

I detta medlemskap ingår spel på alla våra fyra banor under vardagar. Spelet ska ha påbörjats senast kl. 15.00. Vid spel på övriga dagar och tider betalar du ordinarie greenfee.

Under 2018 byggs Järnbanan om till Multigolfbana för golfäventyret, golf, footgolf och frisbeegolf. Multibanan är spelbar 2019 efter design av Pierre Fulke. 

Pris efter 1 aug 2018 är 2850:-!

4 795:-*/år eller 435:-/mån via autogiro.

*Städavgift på 300:- tillkommer. Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

Priset gäller t.o.m. 2018-12-31.

Medlemsförmåner


Rabatt på hotellövernattning
Du får 300:- rabatt på medlemspriset vid övernattning på hotellet vid ett tillfälle. Vid del i dubbelrum betalar du endast 495:- inkl. frukost.

Fritt spel på följande klubbar
Kragerö GK
Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Vinbergs GK
Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. 18- hålsbanan har par 72 och 9- hålsbanan är en slopad pay-and-playbana med par 31. Underlaget på Vinberg är sandjord vilket gör att man oftast spelar på sommargreener året runt. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt. Boka din utbytestid på klubben ovan, därefter kontaktar du receptionen på Öijared så bekräftar vi din bokning.

Holma Golf
Samarbetet innebär att du som Öijaredsmedlem:
1. Erhåller 100 kr i rabatt på gällande greenfee på Lysekil Holma GK alla dagar i veckan.
2. Vid bokning av Golfpaket (1 greenfee, övernattning inkl. frukost) erhåller en 18-håls greenfee utan kostnad dag 2.

Tänk på att vid spel på samtliga ovanstående banor ska Öijareds reception bekräfta din starttid, fritt spel gäller i mån av plats.

Halmstad Golfarena
Som fullvärdig medlem har du möjlighet att träna och spela helt fritt en dag på Halmstad Golfarena under säsong 2018. För att kunna spela på Halmstad behöver du personligen hämta din voucher i receptionen hos oss på Öijared. Vid ankomst till Halmstad Golfarena meddelar du receptionen att du vill nyttja din fria dag och överlämnar vouchern till dem för registrering. Om du planerar att åka med en större grupp på fler än 10 personer samtidigt så måste du kontakta deras reception i förväg och meddela detta.


Greenfeerabatt
100:- rabatt på 18- hålsgreenfee alla dagar på:

Alingsås GK | Herrljunga GK| Albatross GK | Gullbringa GCC


Rabatterad greenfee för gäst till medlem
Som fullvärdig medlem har du möjlighet att ta med dig gäster i din boll alla dagar i veckan på både Nya banan, Parkbanan och Gamla banan. De får då 100:- rabatt per person i bollen.

Möjlighet att nyttja vår relaxavdelning med pool och bastu
Relaxavdelningen följer receptionens öppettider. Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Fria dagkort på Hagabadet
På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

Erbjudanden och förmåner från våra samarbetspartners
- 10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

- 20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons. Även studerande och seniorer erhåller samma rabatt. För mer info besök endorfin.se

- 30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort Läs mer.

- Rabatt på flygresor med BRA

Med enkel bokning och smidiga byten på Bromma tar du dig snabbt till 12 destinationer i Sverige. Som medlem på Öijared har du möjlighet att flyga från 520 kr enkel resa inklusive lokala skatter och avgifter. Priset avser internetbokning och gäller ett begränsat antal platser på utvalda avgångar. Boka här! Glöm inte ditt medlemskort som vid förfrågan ska uppvisas vid incheckningen.


Som medlem på Öijared har du fullvärdigt medlemskap i SGF och erhåller också tidningen Svensk Golf utan extra kostnad.
Bor du utomlands tillkommer portokostnad på 33:-/nummer.


Tänk på att om du av någon anledning inte vill kvarstå som medlem kommande säsong, så behöver vi din uppsägning senast den 30/11 innevarande år. En golfklubb är en idrottsförening och enligt RF:s stadgar kan en sådan inte avsluta ett medlemskap utan uppsägning av medlem själv.

Ansök om medlemskap

Skriv här om du vill betala via autogiro så skickar vi blankett för påskrift

Följ Öijared på:

Dela med dina vänner:

Dela med dina vänner: