Kom och möt oss i shopen

Öppettider och kontakt


Öppettider 

From 181112 - Inga officiella öppettider! 

Vi är dock ofta på plats något varje dag. 

Om ni behöver hjälp så ring oss på våra mobiltelefoner: 

Joakim Olsson 0708-105686

Urban Sundberg 0708-585454 

Viktiga datum framöver!

Utförsäljning Göteborg med övriga GolfStore-butiker startar ons 28/11, kl 15.00 och pågår tom den 2/12! Övriga öppettider kommer. Plats: FordStore Hedin Bil, Jolengatan 15, Mölndal.

Julöppet i shopen! 8-9, 13-16  samt 20-23 december! Kl 10-15 alla dgr. Välkomna!

Mail

shopen@oijared.se

Hemsida och Social media
Läs vidare om shopen på vår GolfStore hemsida

Följ oss gärna via social media
Facebook- Öijared Golf Shop & Academy
Instagram- oijared_golf_shop_academy

Öijared Golfstore Flagship Store & Studio har utrusning för alla behov. Alla som jobbar i butiken är själva golfspelare, flera dessutom PGA–pros/golftränare. Vi hjälper dig gärna. Välkommen in!

Vi som jobbar i shopen

Alla vi som jobbar i shopen hjälper dig gärna att hitta det du behöver för ditt spel, oavsett om det gäller klubbor, skor, bagar, vagnar, bollar, kläder eller annat som hör sporten till. Vi har öppet alla dagar under golfens utomhussäsong och finns här för dig.

Garanterat lägsta pris

Som Europas största fackhandelskedja inom golf kan vi pressa inköpspriserna. Det ger också dig lägre priser. Och vi är så säkra att vi ger dig ”Garanterat Lågt Pris”: Om du inom 14 dagar efter ett köp i vår Golfstore-butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal butik (ej postorder/internet), så betalar vi tillbaka mellanskillnaden


Custom Fitting

Alla golfspelare är människor med olika fysiska förutsättningar och behov. Så kallad Custom Fitting innebär att vi skräddarsyr din utrustning så att den passar just dig, din kropp och din golfsving. Oavsett vad ditt handicap är på golfbanan. Boka en tid för att tillsammans med oss hitta rätt klubba/klubbor för just dig. Utrustning är inte allt men en väldigt stor del för att du ska lyckas så bra som möjligt på golfbanan. Vill du slå längre, rakare, högre? Boka en tid med oss i shopen.

Demodagar

Vi erbjuder ett flertal demo-dagar under varje säsong. Då kommer våra leverantörer till oss på Öijared, med hela sitt sortiment på klubbor, kostnadsfritt för dig att prova på vår Driving Range. Detta är ett perfekt tillfälle att få klubborna skräddarsydda efter just dina behov och önskemål. Du kan boka tid för utprovning, eller bara komma upp och testa på plats. Dessa dagar är helt kostnadsfria och ni får bästa tänkbara hjälp!

Hjärtligt Välkommen!