Tävlingar 2018

Tävlingar på Öijared

Öijared Junior Tour är en individuell klubbtävling, som alla juniormedlemmar kan delta i, oavsett handicap. Tävlingen spelas i fyra klasser där flickor och pojkar tävlar var för sig i varje klass. Vi är tacksamma för alla föräldrar som ställer upp och går med som stöd i de yngsta bollarna. Tävlingsinfo/manual här!

Galvin Green PGA Junior Pro-Am

Tävling över 18 hål, där tjej resp kille med bästa netto-resultat samt bästa spelare med bästa brutto-resultat går vidare till en distrikts-final där de bildar lag tillsammans med en av våra PGA-pros. För de juniorer med officiellt handicap. Klubbkval spelas på Öijared den 6 juni på Nya Banan med första start fr kl 13.00. Anmälan via Min Golf/GIT.

Distriktsfinalen går 2018 den 2 juli. Öijared spelar antingen på Lerjedalen eller Hofgårds GK. 

Teen Cup (fd Skandia Cup) Klubbkval

Världens största ungdomstävling för ungdomar tom 16 år. Alla kan vara med. Även här behöver vi hjälpa av föräldrar som kan gå med de yngsta i bollarna, som stöd. OBS! För de som är med på sommarlägret ingår tävlingen i lägret och de behöver inte anmäla sig separat. För dig som inte är med på lägret men vill var a med på tävlingen går det jättebra. Då anmäler du dig via GIT.

Klubbkval för 9-16 år, lör 16 juni, 2018

Junioravslutningsscramble 

Kul avslutning på årets utomhusaktiviteter med en Scramble-tävling där alla är välkomna att vara med, såväl juniorer som vuxna, hcp eller ej. 

Söndag 23 september på Parkbanan! Shotgun-start kl 09.30, med korvgrillning och prisutdelning efteråt! Anmälan gick ut torsdag 20 september, kl 12.00! Vid ev efteranmälan MAILA!

Skriv gärna i er anmälan om ni har önskemål kring att spela tillsammans inom familjen, eller ej. Tack! :)Tävlingsersättningsbidrag

För de juniorer som tävlar för Öijared utanför klubben, finns det möjlighet till bidrag från klubben.Läs mer här!

Tävlingar utanför Öijared

Kalendarium Tävlingar Göteborgs Golf Distriktsförbund 2018!

Göteborg Junior Tour 2018

Göteborg Junior Tour ( är vårt distrikts första tävlingssteg utanför klubben – för dig som har liten tävlingserfarenhet. Öppen för flickor och pojkar 9-21 år. 

Teen Tour (fd Skandia Tour)

Läs mer om nästa steg i Tävlingstrappan efter Göteborg Junior Tour, nämligen Teen Tour här!

Juniorserien 2018

I år kommer Öijared att ha ett lag med i distriktets Juniorserie J-16, för första gången på många år. Läs mer här!

Ansvarig i Juniorkommittén Clas Hägglund.

Göteborg Golf Cup 2018

Lagtävling för juniorer med hcp -36 eller lägre, tom 21 år. 30 juli-3 augusti, 2018. Läs mer genom att klicka här Göteborg Golf Cup.Öijared GK ställer upp med minst ett lag 2018 i denna fantastiskt roliga tävling för juniorer. Varje lag består av åtta spelare. Alla med officiellt hcp -36, är välkomna att anmäla sitt intresse. Man spelar 9-hålsmatcher mot andra klubblags juniorer, på olika banor varje dag. Om du vill vara med och spela, Anmälan är nu stängd(180702). Vid frågor om GGC kontakta Peter Berkefalk/David Holm.

Föräldrar med deltagande juniorer får räkna med att ställa upp med skjuts under tävlingsveckan. Ansvarig i Juniorkommittén David Holm.