Björnligan

Björnligan

Mål: Björnligans medlemmar är seniorer med singelhandicap från Öijared GK. Som duktiga golfare skall de föregå med gott exempel för Öijareds övriga medlemmar med hänseende till etikett, regelkunskap och generellt uppträdande på banan, tex motverka långsamt spel. De som deltar aktivt i Björnligans tävlingar skall också medverka till att rekrytera andra spelare i klubben.

Vi återkommer med info om Björnligan 2019 så snart schemat är spikat!

Björnligan 2018

Välkomna till Björnligan 2018

Vi har Kickoff söndag 22 April. Då startar med ett informationsmöte kl 12.00 i klubbhuset och spelar därefter 18 hål i lottade bollar. Start kl 13.00 till 14.30 på Nya banan.

Därefter spelar vi varje måndag, vi har reserverade starttider mellan kl 16.00 till 17.30. Man anmäler sig på lista i klubbhuset och går därefter till 1:a tee och fyller på i bollarna så alla kommer ut. Ingen förbokning krävs, utan man kommer till klubben och anmäler sig på plats och spelar de måndagar man hinner.

I början kommer vi att vara närvarande vid start så alla nya kommer ut.

Startavgift 100 kr.

Följande gäller för anmälan:

För greenfeemedlemmar gäller det att anmäla sig i receptionen senast 16,45. Det scorekort ni får där använder ni på tävlingen. Kommer ni senare skall ert greenfee nummer skrivas på scorekortet.

Därefter skall alla registrera sig vid Björnligans brevlåda.

Vi har månadsfinal sista måndagen i Maj och Juni då vi startar med shotgunstart 17.00. Samling 16.45 på 1:a tee där vi lottar bollarna. I samband med månadsfinalen delar vi ut priser från de föregående omgångarna. Obligatorisk närvaro för att hämta ev pris.
Vid förhinder meddela någon i tävlingsledningen, annars tillfaller priset finalen.

Final spelas Lördag den 8 september 2018 och det krävs endast 6 st starter för att kvalificera sig dit, oavsett resultat.

Med vänliga hälsningar från Björnligan genom

Lars Törner, Daniel Olsson, Joakim Olsson, Lars Brydolf