Fest och bröllop

Låt skogen omfamna dig och dina gäster och njut av miljö, mat och dryck. Vi skapar en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet.

Bröllop

Önskar du din bröllopsfest hos oss på Öijared- vi hjälper dig med all planering från start till mål. Kontakta vår bröllopskoordinator katarina.backhans@oijared.se

Vill du ha din bröllopsfest på Slättens Loge eller vigas i Öijareds kapell? Kontakta Slättens gård så hjälper de dig info@slattensgard.se. Vigsel i kapellet på Öijared passar dig som har gäster upp till 70 personer.

Med gångavstånd till vårt hotell från Slättens Loge sover dina gäster gott på vårt hotell. Självklart har dina gäster tillgång till vår relaxavdelning med pool, bastu och gym. Vår restaurang erbjuder catering till ditt bröllop på Slätten. Kontakta vår bröllopskoordinator katarina.backhans@oijared.se för mer information om meny samt bokning av rum.

Fest

Vi hjälper dig gärna med din högtidsdag. Oavsett om det är 40 år du fyller och önskar partystämning eller om du och din käresta firar guldbröllop. På Öijared finns vi till för dig under livets alla skeenden, dop, bröllop, kalas eller minnesstund.

Kick-off

Countrytema, 80-talsfest eller guld och glitter- vi skräddarsyr din kickoff efter dina önskemål. 

Offert

Kontakta bokning@oijared.se för offert.