FULLVÄRDIG VARDAG

Obegränsat spel alla vardagar före kl. 15.00 på alla våra fyra banor. Gamla banan, Nya banan, Parkbanan och Multibanan. 63 hål med exklusiv möjlighet att boka din starttid 180 dagar i förväg. 
Fri tillgång till Slättens övningsområde och puttinggreener.  

Pris - Nu 2395:- för resten av 2020!

Ord.pris 5995 kr/år eller 495 kr/mån via autogiro**

Fyller du 75 år eller mer under året?
Pris 75+ 5495 kr/år
Pris 85+ 2995 kr/år

**Medlemskap som betalas via autogiro gäller 12 månader och om uppsägning inte sker senast 3 månader före periodens utgång förlängs medlemskapet med en ny 12-månaders period. På alla autogiropriser tillkommer en administrativ avgift på 15 kr/månad.

Hämta autogiroblankett för fullvärdig vardag här

Städavgiften på våra medlemskap är borttagen och vi erbjuder istället er som är med på vår städdag en fullmatad tävling, Städgolfen. På denna tävling bjuder vi på startavgift, ett fullmatat startkit, ett fint prisbord och ett arrangemang med förtäring som tack för hjälpen.

Priserna gäller t.o.m. 2020-12-31. Uppsägning senast den 30/11 innevarande år.

Förmåner på Öijared

Golf 

Fri tillgång till Slättens övningsområde och puttinggreener. Tiderna släpps kl. 05.00 samma dag till allmänheten om de inte är bokade.

Hotell

Rabatt vid övernattning på vårt hotell. Pris för del i dubbelrum inklusive frukost, 495 kr/person samt 795 kr/person i enkelrum. Priset gäller på förfrågan, i mån av plats och kan garanteras en vecka före ankomst.

Fri tillgång till Öijared Bad och Bastu samt gym i mån av plats. Förbokning krävs.  

Konferens 

Rabatt vid bokning av konferenspaket med övernattning. 

Restaurang

VIPKORT

Mat 10% rabatt (20% för Oldtimers)
Café 10% rabatt
Kaffe/te 25% rabatt

Erbjudandet gäller för dig som medlem. Gäller ej för familj/vänner samt på specialerbjudanden eller övriga paketpriser. Du laddar ditt VIPKORT med pengar som du sedan kan använda fram till den 31/12 samma år, därefter nollställs kontot om du inte fortsätter som medlem.

 

Shop 

Specialerbjudanden och rabatterade priser på lektioner. Möjlighet att vid ett tillfälle köpa ett 30-kort rangebollar för 150 kr, ord. pris. 380 kr. 

Övriga samarbeten klubbar

Lydinge Golf Resort

Vid köp av golfpaket erhåller du en extra rond dag två. Gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen.

Varbergs GK

Vid köp av golfpaket erhåller du en extra rond dag två. Erbjudandet gäller i mån av plats söndag till torsdag under hela säsongen. Du erhåller även fri lunch då du gästar Varbergs GK på vardagar och betalar gällande greenfee.

Lysekil Holma GK

Vid köp av golfpaket erhåller du en extra rond dag två. Gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen.

Fredrikshamn GK

Vistelse på Hotel Jutlandia med 10 minuters bilfärd till golfbanan. Läs om erbjudandet här.

Bjäre GK

Vid köp av golfpaket erhåller du en extra rond dag två. Erbjudandet gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen med undantag för röda dagar samt juli månad. 100 kr i rabatt ges på ordinarie greenfee.

Ekerum Resort

Vid köp av golfpaket erhåller du en extra rond dag två. Erbjudandet gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen med undantag för röda dagar samt 5 juli-15 augusti.

Rabatt på spel

100 kr i gästrabatt när du tar med gäster i samma boll. Gäller seniorer, 50 kr i rabatt för medföljande junior. Gäller på ordinarie greenfee. 100 kr rabatt på ordinarie greenfee vid spel efter kl. 15.00 samt på helgdagar.

Greenfeerabatt på följande golfklubbar

100 kr rabatt på 18-håls greenfee alla vardagar på:
Herrljunga GK
Albatross GK
Gullbringa GCC
– Lysekil Holma GK

Fritt spel på följande klubbar

Kragerö GK, Norge

Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Boka ditt golfpaket på Kragerö. 

Vinbergs GK

Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt.

Du bokar själv din starttid med Vinbergs GK som bekräftar om du kan nyttja en utbytestid eller ej.

Övriga förmåner

Green Queens Golf

Om du är kvinna i åldern 22-39 år ingår om du önskar, ett medlemskap hos Green Queens Golf Society 2020. Läs mer om Green Queens.

Hagabadet

På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

City-kliniken

10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

Endorfin

20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons.  

Nordic Wellness

30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort.

Övrigt

Erbjudanden från C More och våra övriga samarbetspartners såsom STS Alpresor, Bil-Nilsson, Börjessons Bil, Endorfin m.fl. via våra nyhetsbrev.

Information Svensk Golf

Stötta Öijareds juniorer- Tidningen Svensk Golf ingår från maj 2020 inte längre i ditt medlemskap. Vill du prenumerera på tidningen? Teckna din prenumeration för 239 kr/helår för 2020 här och stötta på så sätt klubbens juniorer.

Ansökan till fullvärdigt medlemskap vardag

Betala via autogiro? Blanketten hittar ni under sektionen om priser.