Custom Fitting

CUSTOM FITTING

Sedan 2011 har vi utfört Custom Fitting. Från start med enklare verktyg och metoder, till där vi är idag. Med hjälp av vår fullt utrustade studio, Trackman och kameror kan vi analysera din sving och därefter anpassa utrustningen efter dig. Idag säljer vi näst intill alla våra klubbor via Custom Fitting, alla skräddarsydda direkt i fabrik.

Custom Fitting

Gör en utprovning och anpassa utrustningen efter dig och din golf.

RING OCH BOKA

Vad är Custom Fitting?

Alla golfspelare i sig är unika och behöver utrustning som är anpassad. Istället för att anpassa din sving efter utrustningen, hjälper vi dig att skräddarsy dina golfklubbor efter din sving och fysik. Med hjälp av Trackman, kameror och andra verktyg kan vi bygga ihop en testklubba som är rätt utifrån dina förutsättningar. När vi har hittat den rätta klubban för dig beställer vi de klubbor du vill ha, skräddarsydda direkt från fabrik.  

Vad kostar en Custom Fitting?

En Custom Fitting är gratis vid beställning eller köp av golfklubbor, annars kostar utprovningen samma som en lektion. Som en del av Golfstore, erbjuder vi Garanterat Lågt Pris. Det innebär att om du inom 14 dagar efter ett köp i en Golfstore-butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal butik (i samma kommun eller angränsande kommuner. Ej postorder/internet), så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Det enda vi begär är att 
produkten har samma specifikationer och att den kan köpas på lika villkor. Kom bara ihåg att ta med Golfstore-kvittot.

Joakim Olsson

Joakim Olsson 35 år gammal. Har fått äran att jobba med min hobby golf i 12 år. Brinner för försäljning och att hjälpa kunderna hitta helt rätt utrustning. Jobbar med Custom Fitting och ansvarar över butiken tillsammans med Urban. Jag har spelat golf sedan barnsben, och älskar att spela nya bra banor och att umgås med vänner på golfbanan.

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0708 – 10 56 86
E-postadress: jocke@oijaredga.se

Urban Sundberg

Född och uppvuxen i Nässjö men bor numera i Lerum. Började spela golf på Eksjö Golfklubb vid 13 års ålder. Har jobbat på Öijared sedan 1996 som Club Professional. Utbildar nya golfare och jobbar i golfshopen, med företags försäljning, verkstadsarbete och Custom Fitting.


Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0708 – 58 54 54
E-postadress: urban@oijaredga.se