Golfshop

GOLFSHOP

Som en av Sveriges största Golfstore butiker är vi stolta över att kunna arbete med ett stort antal leverantörer. Detta innebär mer valmöjlighet för dig som kund, och förhoppningsvis de rätta produkterna i vårt stora sortiment. Personalen finns på plats från tidig vår till sen höst. Vi som jobbar i golfbutiken är själva golfspelare, även flera PGA-pros/golftränare.

Behöver du vår hjälp eller vill boka en custom fitting,
kontakta Jocke på 0708-10 56 86 eller Urban på 0708-58 54 54.

Julöppet – alla dagar nedan kl 10.00-15.00

4-5 december
11-12 december
17-22 december

Varmt välkommen till golfshopen!

Öppettider i golfshopen:

From 1 nov, inga officiella öppettider förrän Julöppet. 30/10-31/10 kl. 09.00-15.00

Produkter

Som en av Sveriges största Golfstore butiker är vi stolta över att kunna arbete med ett stort antal leverantörer. Detta innebär mer valmöjlighet för dig som kund när det kommer till varumärken och produkter.

Som kund är du vår första prioritet. Saknar du någonting i vår butik, ta kontakt med någon av oss i personalen så hjälper vi dig.

Verkstad

Vår verkstad ligger i anslutning till golfshopen, så vi snabbt och smidigt kan kan utföra jobbet. I vår verkstad utför vi alla tänkbara jobb som rör din utrustning. Allt från omgreppningar till olika reparationer så som exempelvis golfvagnar och mycket mer.

Företag

Som företagare finns det flera fördelar när det kommer till golfen. Utöver friskvårdbidraget finns det stora möjligheter till fördelaktig marknadsföring genom ett brett sortiment av anpassade produkter. Golfbollar, kläder, peggar, giveaway-kit och mycket mer, allt med ditt företagstryck på.

Urban Sundberg

Född och uppvuxen i Nässjö men bor numera i Lerum. Började spela golf på Eksjö Golfklubb vid 13 års ålder. Har jobbat på Öijared sedan 1996 som Club Professional. Utbildar nya golfare och jobbar i golfshopen, med företags försäljning, verkstadsarbete och Custom Fitting.

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0708 – 58 54 54
E-postadress: urban@oijaredga.se

Joakim Olsson

Joakim Olsson 35 år gammal. Har fått äran att jobba med min hobby golf i 12 år. Brinner för försäljning och att hjälpa kunderna hitta helt rätt utrustning. Jobbar med Custom Fitting och ansvarar över butiken tillsammans med Urban. Jag har spelat golf sedan barnsben, och älskar att spela nya bra banor och att umgås med vänner på golfbanan.

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 0708 – 10 56 86
E-postadress: jocke@oijaredga.se