Gästinformation

Vårt klubbhus är öppet alla dagar. Se aktuella öppettider under kontakt.
Du är välkommen att kontakta vår reception vid frågor på 0302 – 373 00.

Greenfee

Nedan framgår våra ordinarie greenfeeavgifter för full runda. Vi erbjuder även greenfee 10-hål på vardagar och då är priset för Parkbanan 250 kr, Nya Banan 300 kr och Gamla banan 400 kr. Junior har halva priset på dessa priser. Vill du veta mera kontakta oss på 0302 – 373 00 eller info@oijared.se

Gamla banan
Senior 700 kr, Junior 350 kr

Nya Banan
Senior 500 kr, Junior 250 kr

Parkbanan
Senior 400 kr, Junior 200 kr

Multibanan
Dagsrond Golf Senior 200 kr, Junior 100 kr
Dagsrond Fotbollsgolf och Frisbeegolf Senior 120 kr, Junior 60 kr

Ett rabatterat greenfeepris kan ej kombineras med ytterligare rabatter.

Golfhäftet samt andra rabatter

Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv ordinarie greenfee på vardagar på både Nya banan och Parkbanan. Det går bra att köpa ditt golfhäfte i vår reception. 

Introduktionskort såsom PGA, SGA, GAF mm
Som innehavare av introduktionskort från ovan organisationer eller liknande är du välkommen att besöka vår anläggning. Förfrågningar om ev rabatt ska göras senast dagen före spel.

 

 

Hcpgränser för gästspel

På Parkbanan och Nya banan är gränsen för gästspel hcp 54 och på Gamla banan hcp 36. 
Multibanan är öppen för alla, även dig som inte har grönt kort. Tänk på att ni måste boka tid även på Multibanan.

Bokningsregler

Starttider är möjliga att boka 14 dagar i förväg. För bokningar med längre framförhållning än 14 dagar debiteras 50 kr/person i förbokningsavgift. Förfrågningar gällande grupper mailar du till vår klubbchef Lars Brydolf.

Avbokningsregler

Ankomstregistrering av bokad tid sker i vår reception eller på någon av terminalerna i klubbhuset. Avbokning utan kostnad kan göras senast 2 timmar före bokad tid, därefter debiteras 200:-/pers, som faktureras. OBS! Gäller både medlemmar och gäster. Visa hänsyn och bekräfta din ankomst så att så många som möjligt kommer ut på våra fina golfbanor.

Greenfeebetalning

Greenfee ska erläggas före spel. Vid spel då klubbhuset är stängt vänligen kom in och betala efter avslutad runda. Spel utan betald avgift bestraffas med dubbel avgift och ronden avbryts direkt. Vi utför regelbundna greenfeekontroller på våra banor.

10-hålsgreenfee

Vi erbjuder greenfee 10-hål på vardagar. Pris för Parkbanan 250 kr, Nya Banan 300 kr och Gamla banan 400 kr. Juniorer har halva priset på dessa priser. 

Golfspelet

Banarbete äger alltid företräde. Om banarbetare finns inom räckhåll, visa att Du är redo och invänta klartecken innan Du slår. Provsvinga aldrig i riktning mot banarbetare eller andra spelare.

Partier som inte håller sin plats på banan är skyldiga att omedelbart släppa igenom bakomvarande parti. Snabbare partier ska alltid släppas igenom. Vid letande efter boll ska bakomvarande parti vinkas fram efter 30 sekunder om bollen inte återfunnits. Den som har lägst handicap i spelpartiet ansvarar för att deltagarna iakttar golfvett/säkerhet och att spelet inte onödigt fördröjs. Medlem ansvarar på samma sätt för sina gäster. Spelare som ej följer dessa enkla golfvettsprinciper kan avvisas från banan.

Omsorg om banan

Alla spelare förväntas visa omsorg om banan och laga minst ett nedslagsmärke per green. Uppslagna torvor ska återplaceras och trampas till. Detta för att banan ska vara i fint skick även när du besöker oss nästa gång.

Golfbilar

Vi har 18 golfbilar för uthyrning. För att få framföra golfbil signeras ett detaljerat uthyrningskontrakt i samband med avhämtning av nyckel. Vi kräver körkort och observera att samma regler om alkohol gäller som vid bilkörning.

Priser Gäster

450 kr/bil och rond.

300 kr/bil och rond för gäster med läkarintyg.

Priser Medlemmar

450 kr/bil och rond.

200 kr/bil och rond för medlemmar med läkarintyg.

4000 kr/årskort -samma bokningsregler som för övriga gäller.

Bilarna kan tidigast bokas i samband med tidsbokning.

Boende

Vi erbjuder golfpaket inklusive boende på vårt hotell. 

Hundar på banan

Det är tillåtet vid sällskapsspel att ha med sig hund i koppel på samtliga banor på Öijared. Hunden måste kunna medverka utan att störa andra spelare och att den som har hund med sig plockar upp efter hunden ser vi som en självklarhet. Om någon i bollen inte vill att hund ska medfölja så får den som har med sig hund backa och boka in sig på annan tid.

Klädsel

Vi har en enkel filosofi när det gäller ”dresscode”. Kläderna ska vara hela och rena. Spel med bar överkropp är inte tillåtet.

Avbruten rond på grund av åska

Om du tvingas avbryta din rond på grund av åska betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid åskväder erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Ospelbar bana på grund av häftigt regn

Om du tvingas avbryta din rond på grund av att greenerna svämmar över av vatten betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid översvämmade greener erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Vid frost

Vid frost förskjuts samtliga tider. Receptionspersonalen meddelar när det är ok att spela. Vi gör vårt bästa för att förutse frosten och blockerar då tider för att minska risken för förskjutning av bokade tider.