Gästinformation

Vårt klubbhus är öppet alla dagar. Se aktuella öppettider under kontakt.
Du är välkommen att kontakta vår reception vid frågor på tel 0302 -373 00.

Greenfee

Nedan framgår våra ordinarie greenfeeavgifter för full runda. På Parkbanan och Nya banan erbjuder vi även greenfee 10-hål på vardagar, senior 250 kr och junior 150 kr. Vill du veta mera kontakta vår bokning på 0302 – 373 00 eller info@oijared.se

Gamla banan
Senior 700 kr, Junior 350 kr

Nya Banan
Senior 500 kr, Junior 250 kr

Parkbanan
Senior 400 kr, Junior 200 kr

Multibanan
Dagsrond Golf Senior 250 kr, Junior 125 kr

Dagsrond Fotbollsgolf och Frisbeegolf Senior 120 kr, Junior 60 kr

Hyra av fotboll/frisbee 20 kr/st

Ett rabatterat greenfeepris kan ej kombineras med ytterligare rabatter.

Hcpgränser för gästspel

Parkbanan och Multibanan är öppna för alla, även dig som inte har grönt kort.
På Gamla banan och Nya banan är gränsen för gästspel hcp 36. 

 

Bokningsregler

Starttider är möjliga att boka 14 dagar i förväg. För bokningar med längre framförhållning än 14 dagar debiteras 50 kr/person i förbokningsavgift. Förfrågningar gällande grupper mailar du till vår klubbchef Lars Brydolf.

Avbokningsregler

Ankomstregistrering av bokad tid sker i vår reception eller på någon av terminalerna i klubbhuset. Avbokning utan kostnad kan göras senast 2 timmar före bokad tid, därefter debiteras 200:-/pers, som faktureras. OBS! Gäller både medlemmar och gäster. Visa hänsyn och bekräfta din ankomst så att så många som möjligt kommer ut på våra fina golfbanor.

Greenfeebetalning

Greenfee ska erläggas före spel. Vid spel då receptionen är obemannad erläggs greenfee antingen kontant i greenfeeinkastet eller med kort i terminalen i klubbhuset. Spel utan betald avgift bestraffas med dubbel avgift och ronden avbryts direkt. Vi utför regelbundna greenfeekontroller på våra banor.

10-hålsgreenfee
På Parkbanan och Nya banan erbjuder vi även 10 hålsgreenfee på vardagar.
Priset är då 250 kr för senior och 150 kr för junior.

Golfspelet

Banarbete äger alltid företräde. Om banarbetare finns inom räckhåll, visa att Du är redo och invänta klartecken innan Du slår. Provsvinga aldrig i riktning mot banarbetare eller andra spelare.

Partier som inte håller sin plats på banan är skyldiga att omedelbart släppa igenom bakomvarande parti. Snabbare partier ska alltid släppas igenom. Vid letande efter boll ska bakomvarande parti vinkas fram efter 30 sekunder om bollen inte återfunnits. Den som har lägst handicap i spelpartiet ansvarar för att deltagarna iakttar golfvett/säkerhet och att spelet inte onödigt fördröjs. Medlem ansvarar på samma sätt för sina gäster. Spelare som ej följer dessa enkla golfvettsprinciper kan avvisas från banan.

Omsorg om banan

Alla spelare förväntas visa omsorg om banan och laga minst ett nedslagsmärke per green. Uppslagna torvor ska återplaceras och trampas till. Detta för att banan ska vara i fint skick även när du besöker oss nästa gång.

Golfbilar

Vi har 18 golfbilar för uthyrning. För att få framföra golfbil signeras ett detaljerat uthyrningskontrakt i samband med avhämtning av nyckel. Vi kräver körkort och observera att samma regler om alkohol gäller som vid bilkörning.

Priser Gäster

450 kr/bil och rond.

300 kr/bil och rond för gäster med läkarintyg.

Priser Medlemmar

450 kr/bil och rond.

200 kr/bil och rond för medlemmar med läkarintyg.

4000 kr/årskort -samma bokningsregler som för övriga gäller.

Bilarna kan tidigast bokas i samband med tidsbokning.

Boende

Vi erbjuder golfpaket inklusive boende på vårt hotell. Vi har även plats för husvagn/husbil.

Hundar på banan

Det är tillåtet vid sällskapsspel att ha med sig hund i koppel på samtliga banor på Öijared. Hunden måste kunna medverka utan att störa andra spelare och att den som har hund med sig plockar upp efter hunden ser vi som en självklarhet. Om någon i bollen inte vill att hund ska medfölja så får den som har med sig hund backa och boka in sig på annan tid.

Klädsel

Vi har en enkel filosofi när det gäller ”dresscode”. Kläderna ska vara hela och rena. Spel med bar överkropp är inte tillåtet.

Avbruten rond på grund av åska

Om du tvingas avbryta din rond på grund av åska betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid åskväder erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Ospelbar bana på grund av häftigt regn

Om du tvingas avbryta din rond på grund av att greenerna svämmar över av vatten betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid översvämmade greener erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Vid frost

Vid frost förskjuts samtliga tider. Receptionspersonalen meddelar när det är ok att spela. Vi gör vårt bästa för att förutse frosten och blockerar då tider för att minska risken för förskjutning av bokade tider.