Multibanan

Multibana med golfäventyret, golf, footgolf och frisbeegolf.

Design och layout

Öijared Golfklubb invigde den 9 juni 2019 en ny elbelyst Multibana med 9 hål. Lördag den 6 juli öppnades den för spel. Banan har ett spännande och varierat innehåll med golf, footgolf, frisbeegolf och Golfäventyret, som är Svenska Golfförbundets pedagogiska spelarutveckling för barn och unga, där de steg för steg kan utvecklas som golfare.

Bakgrunden till satsningen är att Öijared vill kunna aktivera, rekrytera och behålla juniorer till verksamheten vid Öijared Golfklubb och Öijared Resort genom att göra området mera varierat och tillgängligt under en längre period på året. Föreningen har därför sökt medel från bland annat Allmänna Arvsfonden, men även fått bidrag från Riksidrottsförbundet, Alingsås Sparbank och Svenska Golfförbundet.

Multibanan är designad av Pierre Fulke.

Framtidens fritidsgård

Framtidens fritidsgård för barn och unga med möjlighet till footgolf, frisbeegolf samt golfspel är nu invigd. Den öppnas för spel i början av juli.

Pressrelease

previous arrow
next arrow
Slider

Invigning 9 juni

Trots en regnig och blåsig lördag, dök det upp ett hundratal medlemmar och gäster för att få provspela och delta i invigningen av Multibanan! Läs mer genom att klicka på knappen nedan.