Multibanan

Multibanan med golfäventyret, golf, footgolf och frisbeegolf öppnar och invigs 9 juni 2019.

Design och layout

Öijared Golfklubb inviger den 9 juni 2019 en ny elbelyst Multibana med 9 hål. Banan har ett spännande och varierat innehåll med golf, footgolf, frisbeegolf och Golfäventyret, som är Svenska Golfförbundets pedagogiska spelarutveckling för barn och unga, där de steg för steg kan utvecklas som golfare.

Bakgrunden till satsningen är att Öijared vill kunna aktivera, rekrytera och behålla juniorer till verksamheten vid Öijared Golfklubb och Öijared Resort genom att göra området mera varierat och tillgängligt under en längre period på året. Föreningen har därför sökt medel från bland annat Allmänna Arvsfonden, men även fått bidrag från Riksidrottsförbundet, Alingsås Sparbank och Svenska Golfförbundet.

Multibanan är designad av Pierre Fulke. 

Inbjudan och program 9 juni

Välkommen till invigningsfest av Multibanan. Framtidens fritidsgård för barn och unga med möjlighet till Footgolf, Frisbeegolf samt Golfspel. Vi bjuder barn och ungdomar på gratis spel under invigningsdagen. Dessutom gästas vi av golf-, hockey- och fotbollsstjärnor som tävlar och visar prov på spel av olika slag. 

Program

Pressrelease