Medlem

Här finner du information från oss i form av nyhetsbrev, erbjudanden och särskilda golfevents för dig som är medlem. Stadgar och en sammanfattning från styrelsens möten kan du ta del av här.

Nyheter om vad som är på gång i klubben och på resorten

För att vi ska kunna nå ut och förmedla vad som händer och är på gång använder vi oss av regelbundna nyhetsbrev till dig som är medlem. Ta gärna del av dem för att få aktuell information. De sänds till dig på den adress du finns registrerad på i GIT, torsdag i jämn vecka. De senaste breven finns även alltid här till ditt förfogande att läsa. Följ oss gärna via social media för erbjudanden och ytterligare information.  

Nyhetsbrev vecka 2 

Nyhetsbrev vecka 4

Nyhetsbrev vecka 6

Nyhetsbrev vecka 8

Nyhetsbrev vecka 9

Kontantfritt

Vi är kontantfria i vår reception och restaurang. Kort eller swish gäller som betalning. I golfshop och kiosker går det bra att fortsättningsvis även betala med kontanter.

Medlemskap 2020 

För att möta våra medlemmars behov och samtidigt erbjuda golf till barn och ungdomar till ett lägre pris har vi utvecklat ett flertal nya medlemsformer 2020. Vi hoppas att du hittar det bästa medlemskapet för just dina behov och önskemål och hälsar dig hjärtligt välkommen som medlem på Öijared. Läs mer under medlemskap.

Från 1 augusti har vi justerat våra priser för resterande 2020 och du finner våra fina erbjudanden under respektive medlemskap. 

 

Förmåner för dig som är medlem

 För information om dina förmåner läs mer under respektive medlemskap För dig som medlem erbjuder vi 100 kr rabatt/person (ej på barnpriset) på våra julbord för dig och ditt sällskap. Du vet väl även om att du har medlemspris på vårt hotell i mån av plats. Boka på 0302-373 00 eller via info@oijared.se

VIP-kort

VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.  Så här får du tillgång till ditt kort:

  • Hämta ditt VIP-kort i vår reception. Där skriver du även under ett samtycke enligt GDPR att du förstått villkoren för kortet.
  • Registrera och ladda därefter kortet med pengar i vår restaurang.
  • När du sedan handlar i restaurangen betalar du med VIP-kortet. Kortet laddas efterhand som du förbrukar pengarna.

VILLKOR FÖR VIP-KORT

  • VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.
  • Kortet fungerar som ett kombinerat betalmedel och rabattkort och laddas med rekommenderat minst 500 kr per tillfälle.
  • Rabatterna erbjuds på ordinarie priser, ej på specialerbjudanden/redan rabatterade priser som t.ex. kaffe och bulle, afterwork, morsdagspaket o.dyl.
  • VIP-kortet är personligt och rabatten gäller enbart dig som kortet är knutet till.
  • Pengar som finns kvar på kortet kan nyttjas nästkommande år om medlemskapet förnyas.
  • Vid förlust av kort debiteras 50 kr för uthämtning av nytt.

Styrelsens kommunikation

Här kan du ta del av en kort sammanfattning från klubbens styrelsemöten. För fullständiga protokoll kontakta klubbchef Lars Brydolf.

1 sept 2020
Vi pratade huvudsakligen om budget 2021. Beslut togs även när det gällde extra årsmöte 29 sept för att besluta om att inte höja medlemsavgiften inför nästa år. 

7 okt 2020
Vi konstaterade en nettoökning för året på ca 300 medlemmar jämfört med föregående år, av dessa är ca 280 st juniorer. Antal spelade ronder på Öijared har varit ca 50% mer än 2019. Vi pratade även om olika sätt att ta hand om alla nya golfare och medlemmar. Nästa styrelsemöte  10 nov.

 

Stadgar

Här finner du klubbens stadgar.