Medlem

Här finner du information från oss i form av nyhetsbrev, erbjudanden och särskilda golfevents för dig som är medlem. Stadgar och en sammanfattning från styrelsens möten kan du ta del av här.

 

Nyheter om vad som är på gång i klubben och på resorten

 

För att vi ska kunna nå ut och förmedla vad som händer och är på gång använder vi oss av regelbundna nyhetsbrev till dig som är medlem. Ta gärna del av dem för att få aktuell information. De sänds till dig på den adress du finns registrerad på i GIT, torsdag i jämn vecka. De senaste breven finns även alltid här till ditt förfogande att läsa. Följ oss gärna via social media för erbjudanden och ytterligare information. 

 Nyhetsbrev vecka 44 

Nyhetsbrev vecka 45 

Nyhetsbrev vecka 46

 

Nya medlemsformer för 2020 

För att möta våra medlemmars behov och samtidigt erbjuda golf till barn och ungdomar till ett lägre pris har vi utvecklat ett flertal nya medlemsformer inför 2020. Vi hoppas att du hittar det bästa medlemskapet för just dina behov och önskemål och hälsar dig hjärtligt välkommen till ett nytt år som medlem på Öijared. Läs mer under medlemskap.

Förmåner för dig som är medlem

 För information om dina förmåner läs mer under respektive medlemskap.

Renovering

1 december till 1 mars kommer vår relaxavdelning hållas stängd för renovering. När vi öppnar den igen i mars 2020 kommer du kunna njuta av aromabastu, ångbastu, isduschar och en utepool. Omklädningsrum och duschar renoveras och det kommer även finnas en badritual att använda sig av. Vårt gym går att nyttja under denna period. 

VIP-kort

VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.  Så här får du tillgång till ditt kort:

  • Hämta ditt VIP-kort i vår reception. Där skriver du även under ett samtycke enligt GDPR att du förstått villkoren för kortet.
  • Registrera och ladda därefter kortet med pengar i vår restaurang.
  • När du sedan handlar i restaurangen betalar du med VIP-kortet. Kortet laddas efterhand som du förbrukar pengarna.

VILLKOR FÖR VIP-KORT

  • VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.
  • Kortet fungerar som ett kombinerat betalmedel och rabattkort och laddas med rekommenderat minst 500 kr per tillfälle.
  • Rabatterna erbjuds på ordinarie priser, ej på specialerbjudanden/redan rabatterade priser som t.ex. kaffe och bulle, afterwork, morsdagspaket o.dyl.
  • VIP-kortet är personligt och rabatten gäller enbart dig som kortet är knutet till.
  • Pengar som finns kvar på kortet kan nyttjas nästkommande år om medlemskapet förnyas.
  • Vid förlust av kort debiteras 50 kr för uthämtning av nytt.

Styrelsens protokoll

Här kan du ta del av en kort sammanfattning från klubbens styrelsemöten. För fullständiga protokoll kontakta klubbchef Lars Brydolf.

14 maj 2019

Vi fokuserade på visionsarbetet och olika aktiviteter som kan kopplas till detta. Nästa möte 13 juni.

9 april 2019

Vi inledde med konstituerande möte där rollerna fördelades. Under mötet handlade det mycket om att sätta in de nya styrelsemedlemmarna i vad som sker och har skett under den senaste tilden. Även mötesplanering för den närmaste tiden. Nästa möte den 14 maj.

13 november 2018

Vi diskuterade vidare om klubbens uppbyggnad med sektioner. De nya reglerna för golf som kommer till 2019 pratade vi också om.
Vi gick vidare i  detaljerna i arbetet med att anlita en halvtidsanställd medlemskommunikatör.

29 augusti 2018

Vi diskuterade bla ny organisation inom klubben med sektioner istället för kommittéer. Slutinspektion av den nya Multigolfbanan sker inom kort tillsammans med entreprenör och arkitekten Pierre Fulke.

19 juni 2018

Öijared GK är nu vaccinerad mot doping enligt SGF och RF policy mot doping. Uppdatering av projektet med Järnbanan som rullar på enligt plan. Sådd är planerat till början av juli. Vi tog även foton till hemsidan på styrelseledamöterna.

24 april 2018

Mötet handlade till stor del om diskussioner om rekrytering av medlemmar. En uppdatering av läget ang projektet med Järnbanan kommunicerades. Vi diskuterade även 60-årsjubiléet där planeringen går vidare.

19 mars 2018

Vi diskuterade målsättningar för 2018 samt 60-årsjubiléet, projektet med Järnbanan, Vision 50/50 mm. Nästa möte 24 april.

19 februari 2018

Mötet bestod främst av förberedande inför årsmötet. Projektet med Järnbanan diskuterades vidare samt även Svenska Golfförbundets 50/50-projekt som vi deltar i. Projekt 4000 har nu kommit igång med första tillfället och det var fulltecknat. Nästa styrelsemöte är den 19 mars.

22 januari 2018

Vi hade Valberedningen på besök och de informerade bla om att alla i styrelsen ställer upp för omval. Vi diskuterade projektet med Footgolf/Golfäventyret och fastslog datum för årets årsmöte till den 6 mars. Nästa styrelsemöte är den 19 februari.

Stadgar

Här finner du klubbens stadgar.