Medlemsinformation

Här finner du information från oss i form av nyhetsbrev, erbjudanden och särskilda golfevents för dig som är medlem. Stadgar och en sammanfattning från styrelsens möten kan du ta del av här.

Nyheter om vad som är på gång i klubben och på vår resort

 

För att vi ska kunna nå ut och förmedla vad som händer och är på gång använder vi oss av regelbundna nyhetsbrev till dig som är medlem. Ta gärna del av dem för att få aktuell information. De sänds till dig på den adress du finns registrerad på i GIT, torsdag i jämn vecka. De senaste breven finns även alltid här till ditt förfogande att läsa. Följ oss gärna via social media för erbjudanden och ytterligare information.    

Nyhetsbrev vecka 32 

Nyhetsbrev vecka 34

Nyhetsbrev vecka 36

Ideellt arbete

Öijared Golfklubb är en idrottsförening där det finns fina möjligheter att engagera sig ideellt. Klubben har flera olika sektioner, Junior- och elit, Dam-, Oldtimers-, Klubb-, Tävling-, Footgolf-, Regel och hcp- som arrangerar tävlingar, utflykter till andra banor och andra träffar m.m.

Vi behöver kontinuerligt fylla på med tävlingsledare, tävlingsfunktionärer, faddrar, domare m.m. Du kan läsa mer om de olika sektionerna och deras verksamhet under Organisation.

Som ideellt arbetande i klubben får du förutom möjligheten att träffa många andra trevliga människor även möjlighet att vara med på Tackgolfen som arrangeras i slutet av varje säsong.

Som verksam i fadderverksamheten och tävlingssektionen erhåller du dessutom en greenfeebiljett för var 10:e arbetad timme så att du kan bjuda någon bekant till Öijared för att spela.

Är du ordförande i någon sektion har du fri spelavgift i din årsavgift och erhåller dessutom GGF´s fritt spelkort som berättigar dig till fritt spel 2 ggr per år i de flesta klubbarna i distriktet.

Välkommen att kontakta någon i den sektion som intresserar dig mest i vår gemensamma golfklubb.

Filmer om golfvett 2021

Under våren har ett flertal filmer producerats om golfvett och hur du kan hjälpa oss att bidra till ett bättre och trevligare Öijared. Du kan ta del av två nedan samt fler under fliken boka starttid och på youtube

Sweetspot- nytt bokningssystem för din golftid

Vi har under säsongen 2020 upplevt problem med sena avbokningar, no shows på starttider samt överbokning av starttider vid gruppbokningar. Vi vill förbättra tillgängligheten för alla som vill spela hos oss och har därmed inför 2021 valt att se över vår policy för bokningar. För att ytterligare kunna optimera golfspelet och möta våra medlemmars och gästers behov byter vi därför bokningssystem till Sweetspot.

Viktigt att notera är att inga bokningar längre görs via telefon eller vår reception. Vi hjälper dig självklart gärna att komma igång med det nya bokningssättet, fråga oss bara så visar vi dig. Läs mer om Sweetspot.

Förmåner för dig som är medlem

För information om dina förmåner läs mer under respektive medlemskap För dig som medlem erbjuder vi 100 kr rabatt/person (ej på barnpriset) på våra julbord för dig och ditt sällskap. Du vet väl även om att du har medlemspris på vårt hotell i mån av plats. Boka på 0302-373 00 eller via info@oijared.se

VIP-kort

VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.  Så här får du tillgång till ditt kort:

  • Hämta ditt VIP-kort i vår reception. Där skriver du även under ett samtycke enligt GDPR att du förstått villkoren för kortet.
  • Registrera och ladda därefter kortet med pengar i vår restaurang.
  • När du sedan handlar i restaurangen betalar du med VIP-kortet. Kortet laddas efterhand som du förbrukar pengarna.

VILLKOR FÖR VIP-KORT

  • VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.
  • Kortet fungerar som ett kombinerat betalmedel och rabattkort och laddas med rekommenderat minst 500 kr per tillfälle.
  • Rabatterna erbjuds på ordinarie priser, ej på specialerbjudanden/redan rabatterade priser som t.ex. kaffe och bulle, afterwork, morsdagspaket o.dyl.
  • VIP-kortet är personligt och rabatten gäller enbart dig som kortet är knutet till.
  • Pengar som finns kvar på kortet kan nyttjas nästkommande år om medlemskapet förnyas.
  • Vid förlust av kort debiteras 50 kr för uthämtning av nytt.

Kontantfritt

Vi är kontantfria i vår reception och restaurang. Kort eller swish gäller som betalning. I golfshop och kiosker går det bra att fortsättningsvis även betala med kontanter.

Styrelsens kommunikation

Här kan du ta del av en kort sammanfattning från klubbens styrelsemöten. För fullständiga protokoll kontakta klubbchef Lars Brydolf.

16 juni
Röda tråden projektet inom Junior och elitverksamheten genomlystes lite extra.
Start för visionsarbetet planerades in. Vi tittade på de golfvettsfilmer som spelats in under våren.

16 mars 2021
Medlemsläget ser bra ut, 3650 medlemmar just nu.
Vi förbereder årsmötet och föreslår att vi återgår till två möten per år.

10 feb 2021
Vi summerade 2020 och konstaterade ett positivt ekonomiskt resultat i klubben.
Många nya medlemmar i åldern 16-21 år. Det är dags att börja titta på förlängning av nyttjanderättsavtalet som löper ut 2025. Detta görs direkt efter avslutad säsong.
 

Stadgar

Här finner du klubbens stadgar.