Medlemsinformation

Här finner du information från oss i form av nyheter, erbjudanden och särskilda golfevents för dig som är medlem. Stadgar och en sammanfattning från styrelsens möten kan du ta del av här.

Nyheter om vad som är på gång i klubben och på Öijared Resort

För att vi ska kunna nå ut och förmedla vad som händer och är på gång använder vi oss av regelbundna nyhetsbrev till dig som är medlem. Ta gärna del av dem för att få aktuell information. De sänds till dig på den adress du finns registrerad på i GIT, torsdag i jämn vecka. De senaste breven finns även alltid här till ditt förfogande att läsa. Följ oss gärna via social media för erbjudanden och ytterligare information. Om du av någon anleding inte får våra nyhetsbrev trots att du är medlem/prenumererar så kan det bero på att de hamnar i din skräpkorg (spam). Du behöver då ange avsändaren (noreply@oijared.se) som en betrodd avsändare i din eposthanterare. 

 

KOMPLETTERANDE HANDLINGAR TILL ÖiGK ÅRSMÖTE tisdag 15/11 kl. 19.00 i Klubbhuset

Subventionerade medlemsaktiviter 2023

För att visa omtanke och stimulera dig som medlem till mer träning och roligare golf gör Öijared Resort tillsammans med Öijared Golfklubb i år en satsning med olika aktiviteter.
I stort sett varje månad kommer vi erbjuda något extra för dig som är medlem. Oftast riktat till alla medlemmar men ibland till en viss kategori av medlemmar.

Allt kommer erbjudas till lägre avgift eller helt utan avgift. Vi inleder med subventionerad träning i Golfstudion på lördagar i januari och fortsätter under februari och mars på liknande sätt.
Vi återkommer med mer exakta datum löpande, håll utkik i kommande nyhetsbrev och här på vår hemsida. 

Årshjulet 2023
Januari – Träning alla lördagar i Studion, Trackman kl. 10.00-15.00, boka din tid i Sweetspot. Pris per timma/matta 100-200 kr. Rabatten dras av i samband med betalningen.
Februari – Träning alla lördagar i Studion, Trackman kl. 10.00-15.00, boka din tid i Sweetspot. Pris per timma/matta 100-200 kr. Rabatten dras av i samband med betalningen.
Mars – Träning alla lördagar i Studion, Trackman kl. 10.00-15.00, boka din tid i Sweetspot. Pris per timma/matta 100-200 kr. Rabatten dras av i samband med betalningen.
April –
Regelvandring 50 kr/pers inklusive fika och Ungdomsträning kickoff 15-21 år 0 kr/pers
Maj – Damträning heldag 09.00 – 15.00
Juni – Vi spelar 9 hål och äter frukost tillsammans. Information och frågestund med VD Sandra Taranger Eberstein och klubbchef Lars Brydolf.  0 kr/pers
4 Juli – Öijaredsdagen – en rolig aktivitetsdag ihop med bla klubbens elitspelare
Augusti – Paus
September – Septemberaktiviteten blir den 1 oktober. Vi träffas för att spela matchspel på Multibanan i ”Ryder Cup – format” på förmiddagen, därefter lunch och sista dagen av Ryder Cup på storbild
28 Oktober – Öijared Cross Country Golf + Oktoberfest (se tävlingsprogram för mer detaljer).
November – Föreläsning – Lasse Evertsson

Ideellt arbete

Öijared Golfklubb är en idrottsförening där det finns fina möjligheter att engagera sig ideellt. Klubben har flera olika sektioner, Junior- och elit, Dam-, Oldtimers-, Klubb-, Tävling-, Footgolf-, Regel och hcp- som arrangerar tävlingar, utflykter till andra banor och andra träffar m.m.

Vi behöver kontinuerligt fylla på med tävlingsledare, tävlingsfunktionärer, faddrar, domare m.m. Du kan läsa mer om de olika sektionerna och deras verksamhet under Organisation.

Som ideellt arbetande i klubben får du förutom möjligheten att träffa många andra trevliga människor även möjlighet att vara med på Tackgolfen som arrangeras i slutet av varje säsong.

Som verksam i fadderverksamheten och tävlingssektionen erhåller du dessutom en greenfeebiljett för var 10:e arbetad timme så att du kan bjuda någon bekant till Öijared för att spela.

Är du ordförande i någon sektion har du fri spelavgift i din årsavgift och erhåller dessutom GGF´s fritt spelkort som berättigar dig till fritt spel 2 ggr per år i de flesta klubbarna i distriktet.

Välkommen att kontakta någon i den sektion som intresserar dig mest i vår gemensamma golfklubb.

Filmer om golfvett 2021

Under våren har ett flertal filmer producerats om golfvett och hur du kan hjälpa oss att bidra till ett bättre och trevligare Öijared. Du kan ta del av nedan samt fler under fliken boka starttid och på youtube

Förmåner för dig som är medlem

För information om dina förmåner läs mer under respektive medlemskap 

VIP-kort

VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.  Så här får du tillgång till ditt kort:

  • Hämta ditt VIP-kort i vår reception. Där skriver du även under ett samtycke enligt GDPR att du förstått villkoren för kortet.
  • Registrera och ladda därefter kortet med pengar i vår restaurang.
  • När du sedan handlar i restaurangen betalar du med VIP-kortet. Kortet laddas efterhand som du förbrukar pengarna.

VILLKOR FÖR VIP-KORT

  • VIP-kortet är en förmån som erbjuds till dig med ett fullvärdigt medlemskap på Öijared Resort, ett medlemskap som inkluderar tillträde till alla våra golfbanor.
  • Kortet fungerar som ett kombinerat betalmedel och rabattkort och laddas med rekommenderat minst 500 kr per tillfälle.
  • Rabatterna erbjuds på ordinarie priser, ej på specialerbjudanden/redan rabatterade priser som t.ex. kaffe och bulle, afterwork, morsdagspaket o.dyl.
  • VIP-kortet är personligt och rabatten gäller enbart dig som kortet är knutet till.
  • Pengar som finns kvar på kortet kan nyttjas nästkommande år om medlemskapet förnyas.
  • Vid förlust av kort debiteras 50 kr för uthämtning av nytt.

Kontantfritt

Vi är kontantfria i vår reception och restaurang. Kort eller swish gäller som betalning. I golfshop och kiosker går det bra att fortsättningsvis även betala med kontanter.

 

 

Styrelsens kommunikation

Här kan du ta del av en kort sammanfattning från klubbens styrelsemöten. För fullständiga protokoll kontakta klubbchef Lars Brydolf.

18 jan 2023
Vi presenterade vårt förslag ang den motion som kom in i höstas ang tidigt spel, för den grupp som inkommit med motionen. Årsmötet fastslogs till tisdagen den 4 april kl 18.30 pä Öijared. Vi tillsatte en liten grupp som kommer att djupdyka i hur vi ska uppnå målet med att alla klubbens medlemmar ska vara väl medvetna om årets tema – OMTANKE.

7 nov 2022
Förberedelser inför årsmötet 15 nov, uppförandekod och planering av årshjulet dominerade mötet. En Ryder Cup tävling och en avslutningsfest i oktober nästa år planeras.

18 okt 2022
Vi beslutade att vi kommande år ska ha ett av våra kärnvärden som tema. Omtanke är ordet som ska genomsyra klubbens aktiviteter under 2023. Syftet är att vi alla ska få det bättre tillsammans när fler visar omtanke om varandra, banorna och hela anläggningen. Crossgolfen 30 okt blev fulltecknad på ca 10 dagar.

19 sept 2022
Vi pratade om medlemskap 2023, ökade driftskostnader i form av el och drivmedel, konjunktur. 35 anmälda till Tackgolfen i dagsläget. Vi har börjat titta på nytt nyttjanderättsavtal då det som finns i dagsläger går ut 31 dec 2025.

17 aug 2022
Vi fokuserade på klubbens dag den 17 sept, medlemskap 2023 och skadegörelse på banorna. Tackgolfen för klubbens ideella är planerad till den 25 sept.

 

 

 

Stadgar

Här finner du klubbens stadgar.