Klubbsektion

Klubbsektionen tillhandahåller aktiviteter som är till för att främja spelet, klubbkänslan och alla medlemmars trivsel i klubben.

Starters 

Öijared Golfklubb vill främja bra speltempo och trevlig atmosfär vid spel på våra golfbanor.
Vi söker dig, och flera medlemmar, som vill vara med och hjälpa till att göra det möjligt.

Läs mer här!

Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

För frågor, eller anmälan att du vill vara Starter kontakta klubbchef Lars Brydolf, på telefon 0302 – 373 16.

Fadderverksamhet

Fadderverksamheten är till för de Öijaredsmedlemmar som är Startmedlemmar eller fullvärdiga medlemmar som ännu inte nått hcp 54 i första hand, och i mån av plats även dig som inte kommit ner till 36.  Den är ideellt ledd.

2021

Fadderverksamheten spelas över 9 hål på någon av våra banor och är förlagd till tisdagar med samling 17.30 och starttider mellan 17.45 – 19.00 och söndagar samling 15.30 och starttider 16.00 – 17.00. Alla som går nybörjarkurs och är medlem när kursen är avslutad läggs till i Bokat.se som gör att de får en kallelse inför faddergolfen.
Övriga som är intresserade av att vara med i fadderverksamheten anmäler sig till receptionen, personligen eller via golf@oijared.se för att komma med i bokat.se där kallelse utgår ifrån. Man kan anmäla sig fram till kl 12.00 måndagen direkt före tisdagen och när det gäller söndagar så är det fredagar kl 12.00 som gäller för sista anmälan.

Rookie of the Year – 25 september
Även i år avslutar vi säsongen med en 9-hålstävling för alla nybörjare, faddrar och spelare i Fadderverksamheten! Läs mer i Tävlingskalendern och anmäl dig gärna om du kan vara med!

Normalt sett spelar vi 9 hål varje tisdag & söndag från mitten av april till slutet av september kl. 17.45 -19.00, totalt 23 veckor. Vi strävar efter att förlägga spelet främst till Nya banan och Parkbanan men även Gamla banan några gånger.

 

 

Vill du bli fadder?

Den huvudsakliga uppgiften som fadder är att se till att alla i bollen trivs och tillsammans skapar en trivsam stämning. För att utöka till möjligheten för även söndagar, behöver vi fler faddrar. Är du en av dem? Kontakt Janne Olsson på 0736-88 34 44 om du vill börja som fadder på tisdagar och Geir Birkeland på 0703-35 01 36 om du vill vara fadder på söndagar.