Klubbsektion

Klubbsektionen är en ny sektion i klubben från 2019. Här hittar du aktiviteter som är till för att främja spelet, klubbkänslan och alla medlemmars trivsel i klubben.

Klubbsektionen är en ny sektion i klubben från 2019. Här hittar du aktiviteter som är till för att främja spelet, klubbkänslan och alla medlemmars trivsel i klubben.

Starters och Golfvärdar

Öijared Golfklubb vill främja bra speltempo och trevlig atmosfär vid spel på våra golfbanor.
Vi söker DIG, och flera medlemmar, som vill vara med och hjälpa till att göra det möjligt.
Under våren erbjuds informationsträffar och utbildning för dig som vill vara med och bidra.

Läs mer här!

Vi har ett nytt utbildningstillfället måndag 20 maj kl 18.00-20.30, som du kan anmäla dig till via Tävlingskalendern (även innan du vet om du vill vara Starter eller Golfvärd). Där går vi igenom och tränar på några enkla kommunikationsverktyg och jobbar kring olika situationer som kan uppstå, framförallt i jobbet som Golfvärd, på banan.

Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

För frågor, eller anmälan att du vill vara Starter/Golfvärd 2019, kontakta medlemsrådgivare Pia Evertsson mobil 0709-55 04 65.

Fadderverksamhet

Fadderverksamheten är till för de Öijaredsmedlemmar som är Startmedlemmar eller fullvärdiga medlemmar som ännu inte nått hcp 36. Alla som är med kan ha påbörjat eller gått färdigt sin nybörjarkurs eller kanske varit medlemmar i flera år men inte kommit ner till hcp 36. Den är ideellt ledd.
Fadderverksamheten är förlagd till tisdagar med samling 17.30 och starttider mellan 17.45 – 19.00. Vi siktar på att kunna utöka så att det ska finnas möjlighet även söndagar framöver. Då har du möjlighet att välja antingen tisdag- eller söndagkväll i samma vecka. Mer info inom kort.

Vi spelar 9 hål varje tisdag från 16 april till 17 september kl. 17.45 -19.00, totalt 23 veckor. Vi strävar efter att förlägga spelet främst till Nya banan och Parkbanan men även Gamla banan några gånger.

 

Bokning av spel med fadderverksamheten:
Du anmäler ditt intresse för deltagande genom att meddela receptionen på golf@oijared.se . Därefter kommer du få kallelse inför varje tisdag via Bokat, där du fyller i om du vill vara med. Du som går nybörjarkurs kommer att få kallelserna per automatik. Anmälningstiden går ut på måndagar kl. 12.00.

Vill du bli fadder?

Den huvudsakliga uppgiften som fadder är att se till att alla i bollen trivs och tillsammans skapar en trivsam stämning. För att utöka till möjligheten för även söndagar, behöver vi fler faddrar. Är du en av dem? Kontakt Janne Olsson på 0736-88 34 44 om du vill börja som fadder.