GREENFEE MEDLEMSKAP

En rond på varje bana. En rond på Gamla Banan, Nya Banan, Parkbanan samt en dagsgreenfee på Multibanan. Det går alltid att uppgradera ditt medlemskap under säsongen om så önskas.

Pris

1 695 kr/år

Priserna gäller t.o.m. 2021-12 31.
Uppsägning senast den 30/11 innevarande år.

Bokningsvillkor

Boka starttid via appen Sweetspot
Allt spel på våra banor bokas på egen hand via appen Sweetspot. Avbokning eller förändring av antalet spelare i din starttid ska ske senast 3 timmar före start. Starttider kan bokas 60 dagar i förväg. Ankomstregistrering ska ske före att starttiden nyttjas. Alla starttider som inte är ankomsregistrerade debiteras med 300 kr/person. Ankomstregistrering sker antingen direkt i appen eller på plats i receptionen. 

Max 2 samtidiga tider på Gamla Banan, Parkbanan och Nya Banan
Max 5 samtidiga tider på Multibanan

Information Svensk Golf

Svenska golfförbundet utkommer med tidningen Golfa fyra gånger per år till alla som är medlem i Svensk golfklubb. Önskar du prenumera på tidningen Svensk Golf sker prenumeration privat. 

Innehåll

En rond på Gamla banan, en rond på Nya banan, en rond på Parkbanan samt en dagsgreenfee för golf på vår elbelysta Multibana. Gäller alla dagar och är personligt bundet till ditt golf-id. Ronderna kan inte sparas varken innevarande säsong eller till kommande säsong. 

Du får nyttja våra omklädningsrum för omklädning och dusch.

Övriga förmåner

Green Queens Golf

Om du är kvinna i åldern 22-55 år kan du bli medlem i Green Queens Golf Society 2021. Medlemskapet kostar 399 kr/år och ger dig fina erbjudanden hos dem och deras anslutna klubbar. Hos oss på Öijared får du 30 % rabatt på greenfee samt fri entré till Öijared Bad och Bastu. Medlemskap i Green Queens.

Ansökan till greenfeemedlemskap

    Betala via autogiro? Blanketten hittar ni under sektionen om priser.