INFORMATION COVID-19

Våra gäster och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer. 

Kära gäst

Precis som många andra drabbas vår verksamhet hårt av det som nu sker i vår omvärld. Vi är måna om dig som gäst och arbetar aktivt för att erbjuda en så trygg och säker miljö som möjligt för dig som vill gästa oss på Öijared Resort.

Golf

Till dig som väljer att spela golf följer här våra rekommendationer:

Bokning av golftid
-Boka in starttid via Sweetspot.
-Ankomstanmäl dig via appen Sweetspot. 
-För scoren digitalt i Golf Gamebook eller OnTag.

Trygghet ute på våra banor och i klubbhuset 
-Putta med flaggan kvar i hålet.
-För att du lättare ska kunna ta upp din boll utan att behöva ta ur flaggan och förstöra hålkanten kommer vi inom kort ha samma lösning på övriga banor som på Parkbanan dvs en liten ring nere på flaggan som håller bollen uppe strax under hålets kant.
-Jämna till i bunkern efter dig med hjälp av foten eller klubban. Om du skulle välja att använda krattan är det viktigt att du använder handske.

Kvalitet på våra banor
-Se till att hela krattan ligger i bunkern när du lämnar den.
-Laga ditt nedslagsmärke och gärna något extra.
-Återlägg uppslagen torv.

Öijared Bad och Bastu samt gym 

För att skapa förutsättningar att följa de regler som nu finns om att hålla avstånd tar vi i dagsläget endast emot max 10 personer åt gången i badavdelningen. Städning sker regelbundet. Förbokning krävs.

I vårt gym får max två personer vistas samtidigt. Vänligen torka av med desinfiktion, de redskap du använt före och efter ditt pass samt använd handsprit. 

Omsorg om dig som gäst

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler. Vi fortsätter med utökade städrutiner och har placerat ut handsprit på flera ställen i vår reception, restaurang, gym, i vårt bad och förstås på alla toaletter.

Vi erbjuder;

  • Tallriksservering i samband med lunch och middag.
  • Lunch och fika finns för avhämtning.
  • Möjlighet finns att ta med sin måltid till hotellrummet
  • Vi serverar ingen alkohol i baren eller i restaurangen efter kl 20.00. Restaurangen stänger kl 20.30.
  • Kafésortiment serveras av personal
  • Vi placerar max fyra personer per bord i vår restaurang samt kafé och är noga med att alla håller bra avstånd till varandra. Borden i vår restaurang har glesats ut och avståndet mellan olika sällskap uppgår till minst en meter.
  • Avståndet mellan sittande sällskap och de besökare som står vid eventuell buffé eller liknande uppgår till minst en meter

  • Golf med 70+ spel vilket innebär;
    För att skapa ökad trygghet under rådande omständigheter, erbjuder vi dig som är 70+ reserverade starttider måndag till fredag på någon av våra banor tills vidare. Du som är minst 70 år bokar ditt spel direkt via Sweetspot. Du spelar med den du bokat in dig med och ingen mer. Max två i varje boll. 

Vår personal

All vår personal är informerad och utbildad enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Som alltid på Öijared Resort är vi extremt noggranna med hygien och rengöring. 

Sunt förnuft 

Vi välkomnar dig som gäst till oss och vi finns här för dig. Särskilt viktigt är just nu att du känner dig helt frisk när du kommer till oss. För att ytterligare minimera smittorisken vill vi att du håller ett avstånd på minst 2 m till övriga gäster när du besöker oss.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0302-37300
Vi uppdaterar informationen kontinuerligt, 2021-04-16