INFORMATION COVID-19

Våra gäster och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer. 

Omsorg om dig som gäst

Vi erbjuder;

 • frukostpaket istället för uppdukad frukost
 • tallriksservering i samband med lunch och middag
 • takeaway lunch och fikapåse att ta med ut
 • fika till konferens och grupper serveras separat till respektive grupp
 • cafésortiment serveras av personal
 • ändrade avbokningsregler-
  All nybokning av konferens och grupper har fri avbokning fram till 7 dagar före ankomst. Fest och bröllop har avbokning enligt överenskommelse. Logi- och paketbokningar har fri avbokning fram till 24 h före ankomst enligt ordinarie avbokningsregler från Visita. 
 • 70+ spel vilket innebär; 
  För att skapa ökad trygghet under rådande omständigheter, erbjuder vi dig som är 70+ reserverade starttider måndag till fredag på någon av våra banor tills vidare. Du ringer 0302-373 00 eller mailar info@oijared.se för att boka in dig i en en-boll eller två-boll. Vi blockerar de övriga tiderna i bollen. Du spelar alltså med den du bokat in dig med och ingen mer. Max två i varje boll.

Vår personal

All vår personal är informerad och utbildad enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Som alltid på Öijared Resort är vi extremt noggranna med hygien och rengöring. 

Sunt förnuft 

Vi välkomnar dig som gäst till oss och vi finns här för dig. Särskilt viktigt är just nu att du känner dig helt frisk när du kommer till oss. För att ytterligare minimera smittorisken vill vi att du håller ett avstånd på minst 1,5 m till övriga gäster när du besöker oss.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0302-37300
Vi uppdaterar informationen kontinuerligt, 2020-04-02