INFORMATION COVID-19

Våra gäster och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer. 

Kära gäster

Precis som många andra drabbas vår verksamhet hårt av det som nu sker i vår omvärld. Vi är måna om dig som gäst och arbetar aktivt för att erbjuda en så trygg och säker miljö som möjligt för dig som vill gästa oss på Öijared Resort. Under rådande omständigheter har vi varit tvungna att minska vår personalstyrka genom bl.a. korttidspermitteringar. Detta påverkar dessvärre vår servicenivå. Vi ber därför om överseende med att väntetiderna i telefon, reception och restaurang kan bli något längre än vanligt, samtidigt som vi hela tiden arbetar med att finna nya lösningar för att öka vår tillgänglighet.

Golf

Till dig som väljer att spela golf följer här våra rekommendationer:

Bokning av golftid
-boka in starttider via Min Golf via dator, Ipad eller telefon.
-ankomstanmäl dig via appen Min Golf Bokning. Aktivera platstjänster i Min Golf Bokning så blir du per automatik ankomstanmäld.
– för scoren digitalt i Golf Gamebook eller OnTag.

Trygghet ute på våra banor och i klubbhuset 
-putta med flaggan kvar i hålet
-för att du lättare ska kunna ta upp din boll utan att behöva ta ur flaggan och förstöra hålkanten kommer vi inom kort ha samma lösning på övriga banor som på Parkbanan dvs en liten ring nere på flaggan som håller bollen uppe strax under hålets kant.
-jämna till i bunkern efter dig med hjälp av foten eller klubban. Om du skulle välja att använda krattan är det viktigt att du använder handske.
-använd handskar på båda händerna för att inte sprida smitta via hinkarna på rangen eller andra saker man kan komma i kontakt med.

Kvalitet på våra banor
-se till att hela krattan ligger i bunkern när du lämnar den.
-laga dina nedslagsmärken och gärna något extra
-återlägg uppslagen torv

Öijared Bad och Bastu

För att skapa förutsättningar att följa de regler som nu finns om att hålla avstånd har vi i dagsläget ett maxantal som får vistas i Öijared Bad och Bastu. Varje halvtimme har vi möjlighet att boka in fem gäster vilket innebär ett maxantal på 20 personer under två timmars vistelse. Undantag medges vid slutna sällskap. Förbokning krävs.

 • I vårt gym finns handsprit som skall användas efter varje pass.
 • Torka av de redskap du använt under ditt pass.

Omsorg om dig som gäst

Vi fortsätter med de utökade städrutiner som infördes i mars månad och har placerat ut handsprit på flera ställen i vår reception, restaurang, gym, i vårt bad och förstås på alla toaletter.

Vi erbjuder;

 • frukostpaket istället för uppdukad frukost
 • tallriksservering i samband med lunch och middag
 • takeaway lunch och fikapåse att ta med ut
 • möjlighet finns att ta med sin måltid till hotellrummet
 • cafésortiment serveras av personal
 • borden i vår restaurang har glesats ut
 • 70+ spel vilket innebär;
  För att skapa ökad trygghet under rådande omständigheter, erbjuder vi dig som är 70+ reserverade starttider måndag till fredag på någon av våra banor tills vidare. Du som är minst 70 år bokar ditt spel direkt via Min Golf. Du spelar med den du bokat in dig med och ingen mer. Max två i varje boll. Vid bokning i Min Golf, aktivera visa bokningsregler för att hitta dessa reserverade tider.  

Vår personal

All vår personal är informerad och utbildad enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Som alltid på Öijared Resort är vi extremt noggranna med hygien och rengöring. 

Sunt förnuft 

Vi välkomnar dig som gäst till oss och vi finns här för dig. Särskilt viktigt är just nu att du känner dig helt frisk när du kommer till oss. För att ytterligare minimera smittorisken vill vi att du håller ett avstånd på minst 2 m till övriga gäster när du besöker oss.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0302-37300
Vi uppdaterar informationen kontinuerligt, 2020-09-22