Arbeta hos oss

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, 35 min från Göteborg, ligger Öijared. Här finns Sveriges största golfanläggning tillsammans med ett unikt hotell med restaurang. Öijared Resort är en mötesplats för golf-, hotell-, konferens- och matgäster, som erbjuder lustfyllda, aktiva, utvecklande och kulinariska upplevelser, i en storslagen inre och yttre miljö – året runt. Vår mission är att skapa erbjuda andrum på en unik plats för människor att lära, landa, leka och läka.

Öijared Resort växer och står inför expansion och utveckling. Vi söker därför fler engagerade och dedikerade medarbetare. Hos oss ingår du i ett team av kunniga och fantastiska människor som hela tiden har fokus på våra gäster. Vi erbjuder varierande arbete i storslagen inre och yttre miljö där du får utrymme att vara dig själv och utvecklas med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter.

Reception

Receptionist – Tillsvidare 50%

Inför vår säsong 2021 söker vi dig som vill bli en del av vårt team i receptionen. Receptionen är navet för all verksamhet på Öijared Resort. Här tar vi emot och ger service till golfande gäster, medlemmar, hotell- och konferensgäster och alla andra gäster som besöker vår anläggning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50%. Under vår golfsäsong april – oktober finns goda möjligheter för högre sysselsättning, 75–100%.

För att trivas i rollen som receptionist på Öijared krävs att du har ett positivt och öppet sätt. Att du gillar att hålla ett högt tempo, är lösningsorienterad och tycker om att ta eget ansvar. Våra gäster är vårt största fokus och vi jobbar tillsammans som ett lag över alla avdelningar.

Vi ser det som meriterande om du kan golf och har erfarenhet av arbete på hotell, men det är inget krav. Det är din personlighet med ett gediget servicetänk, energi, lyhördhet och omtanke mot gäster och kollegor som vi värdesätter – Resten kan vi utveckla tillsammans!

Det är ett krav att du har fyllt 18 år, har körkort och tillgång till bil. Arbetet är förlagt både dag, kväll och helg.

Ansökan

Frågor och ansökan lämnas till vår driftschef Joakim Andreasson joakim.andreasson@oijared.se
Vi går igenom alla ansökningar löpande och sista dag att ansöka är 2021-03-30

Restaurang

Kallskänka

Vi söker en kallskänka för frukostservering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90 % med arbete varannan till var tredje helg.

Kock

Vi söker 1:e kock med ansvar med anställning snarast. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och heltid. Erfarenhet av lunch och à la carte, minst tre år.

Vi söker kockar med möjlighet till start så snart som möjligt. Vi är i behov av en kock för heltidstjänst med eventuellt möjlighet till fast tjänst på helår, en kock för heltidstjänst på säsong samt extra kock för timanställning. Erfarenhet av lunch och à la carte, minst tre år.

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal med start i april. Arbetet innebär servering i vår restaurang, både dag som kvällstid. Tjänsten är timanställning under säsong som sträcker sig fram till oktober. Erfarenhet som kallskänka är en merit. 

Frukostpersonal

Vi söker frukostpersonal med start i april/maj. Arbetet innebär beredning av frukost, servering, disk, kassahantering och övrig service till våra gäster. Arbetstid från tidig morgon till lunch. Tjänsten är timanställning under säsong som sträcker sig fram till september.

Ansökan

Kontakta restaurangchef Åsa Johansson för mer information angående våra lediga tjänster. Önskar du lämna in en ansökan görs det via e-post till Åsa. Om du vill ställa frågor på telefon görs det till Åsa på tel. 070-944 77 19

Vi går igenom alla ansökningar löpande. Observera att det inte går kollektivtrafik till Öijared utan du måste kunna ta dig till oss med bil.