Arbeta hos oss

Öijared – en egen värld

Här på den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, 35 min från Göteborg, ligger Öijared finns Sveriges största golfanläggning tillsammans med ett unikt hotell med restaurang. Öijared Resort är en mötesplats för golf-, hotell-, konferens- och matgäster, som erbjuder lustfyllda, aktiva, utvecklande och kulinariska upplevelser, i en storslagen inre och yttre miljö – året runt. Vår mission är att skapa erbjuda andrum på en unik plats för människor att lära, landa, leka och läka.

Öijared Resort växer och står inför expansion och utveckling och vi söker därför fler engagerade och dedikerade medabetare. Hos oss ingår du i ett team av kunniga och fantastiska människor som hela tiden har fokus på våra gäster. Vi erbjuder varierande arbete i storslagen inre och yttre miljö där du får utrymme att vara dig själv och utvecklas med trygga villkor och schyssta avtal som grund.
Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter.

Lediga tjänster

Kök och restaurang – två heltid serveringspersonal, frukostvärdinna 50% samt säsongspersonal i kök 

Vår golfrestaurang speglar helheten och precis som hemma är det köket som utgör hjärtat här på Öijared. En mötesplats för golfare, konferens- och weekendgäster såväl som vid bröllop och fest. På Öijared har vi höga ambitioner och har inlett en stor satsning på att bli en matdestination i sig. Vi lagar avskalad mat med rustik elegans.
Vi söker nu personal inom både kök och servis. Oavsett om du är erfaren och skicklig eller ny i branschen och har stor vilja att lära dig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vår restaurang är öppen alla dagar, stora delar av dygnet och arbetet innebär såväl dagtid som kvällstid och helger. Ett kul och varierande arbete i högt tempo.

Välkommen med din intresseanmälan och frågor till

Kökschef Geoffrey Fletcher
Restaurangchef Åsa Johansson

Bana – säsongspersonal
Att spela golf 35 minuter från Göteborg, på Sveriges största golfanläggning, innebär stora möjligheter till ett varierande spel som man inte hittar någon annanstans. Hos oss finns tre 18-hålsbanor varav en pay and play, samt en multigolfbana för golf, footgolf och frisbeegolf. Vi söker ansvarstagande personer för att ingå i skötselteamet till vår golfanläggning.

Tjänsternas längd varierar mellan 2-3 månader under perioden juni-augusti 2019.
Du som söker bör ha följande kvalifikationer:
– Utbildning/arbetslivserfarenhet inom grönyteskötsel
– Grönt kort
– B-körkort

Välkommen med din intresseanmälan och frågor till
banan@oijared.se

Mer information går att få via våra headgreenkeepers
Mikael Skoglund tel. 0703-634502 eller Håkan Ribba tel. 0702-149020.