Arbeta hos oss

Öijared – en egen värld

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, 35 min från Göteborg, ligger Öijared. Här finns Sveriges största golfanläggning tillsammans med ett unikt hotell med restaurang. Öijared Resort är en mötesplats för golf-, hotell-, konferens- och matgäster, som erbjuder lustfyllda, aktiva, utvecklande och kulinariska upplevelser, i en storslagen inre och yttre miljö – året runt. Vår mission är att skapa erbjuda andrum på en unik plats för människor att lära, landa, leka och läka.

Öijared Resort växer och står inför expansion och utveckling. Vi söker därför fler engagerade och dedikerade medarbetare. Hos oss ingår du i ett team av kunniga och fantastiska människor som hela tiden har fokus på våra gäster. Vi erbjuder varierande arbete i storslagen inre och yttre miljö där du får utrymme att vara dig själv och utvecklas med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter.

Lediga tjänster

Innesälj/bokning

Nu söker vi en medarbetare till vår Bokningsavdelning vilket innebär att du i första hand arbetar med att sälja och boka våra konferens- och golfgrupper. I tjänsten ingår även värdskap och en del administrativt arbete som fakturering och uppföljning etc. Då vi är en ”året runt öppen” anläggning med fyra golfbanor, restaurang, hotell med bad och bastuavdelning, är det våra gäster som styr våra arbetstider. Detta innebär att även om arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag vill vi att du är flexibel och kan arbeta även kvällar och helger när det krävs. Är du golfspelare eller har goda golfkunskaper är detta meriterande, dock inget krav.

Vi söker dig som

  • Har ett genuint intresse för försäljning, kundservice och värdskap
  • Har god datavana och har arbetat i bokningssystem (HotSoft är meriterande)
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Är strukturerad, lösningsorienterad och gillar administrativt arbete
  • Har minst 3-års yrkeserfarenhet och är en lagspelare

Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal. Välkommen att dela med dig av dina erfarenheter!

Sista ansökningsdag fredag 7 februari
Mejla din intresseanmälan till Lotta Johansson 
Frågor besvaras på telefon 0302-37306

Köksansvarig

Vi söker en köksansvarig på heltid. Varaktighet tillsvidareanställning. Du som söker bör ha minst fem års erfarenhet som kock, varav minst 2 år med ansvar i en liknande roll som den vi söker. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av köksekonomi. 

Några av dina arbetsuppgifter förutom den självklara matlagningen är:
• Arbetsledning och bemanning i kök
• Kvalitetssäkring
• Menyplanering
• Hygien- och egenkontroll
• Inventering
• Köksekonomi 

Du behöver ha körkort och tillgång till bil. Arbetstiderna är varierande, både dag, kväll och helg. Merparten av din arbetstid arbetar du i drift.

Meriterande är om du arbetat som chefskock med 5 års erfarenhet eller mer. Körkort och egen bil krävs.

Ansökan och frågor sänds till vår restaurangchef Åsa Johansson

Kock 

Vi söker två stycken heltidsanställda kockar med anställning snarast möjligt samt två deltidsanställda till säsongen 2020. Arbetet sker under varierad arbetstid. Vi önskar att du har minst tre års erfarenhet samt att du har körkort och tillgång till bil.

Ansökan och frågor sänds till vår restaurangchef Åsa Johansson

 

Drifttekniker

Som drifttekniker hos oss på Öijared Resort tar du hand om drift, skötsel och underhåll av våra fastigheter. Ditt arbete är mycket varierat och i dina uppgifter ingår bland annat: 

• Drift och löpande underhåll av vatten, värme, ventilation, kyla, avlopp
• Sedvanlig fastighetsskötsel 
• Systematiskt brandskyddsarbete 
• Förebyggande underhåll av våra fastigheter
• Reparationer inom VVS, el, vitvaror samt enklare snickeriarbeten 

Du har antingen eftergymnasial utbildning inom relevant område i kombination med minst 5 års yrkeserfarenhet inom fastighetsservice. Har du precis avslutat en YH-utbildning inom driftteknik är du också välkommen att söka.

Oavsett utbildningsbakgrund kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är en driven, pigg och effektiv person som gillar problemlösning och att lära dig nya saker. Du är prestigelös och gillar stor variation i ditt arbete samt har förmågan att kunna hålla många olika bollar i luften samtidigt. Du uppskattar att arbeta självständigt men är i botten en lagspelare. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan ta initiativ samt fatta självständiga beslut i stressiga situationer. Meriterande är om du har maskinvana såsom traktor/grävmaskin. 

Arbetet är mestadels förlagt till dagtid under vardagar. I tjänsten ingår även beredskap om ca 1 vecka i månaden. Körkort och bil är en förutsättning. Vi ser gärna att du som söker bor i närområdet.

Ansökan och frågor sänds till vår VD Sandra Taranger Eberstein

Assisterande Headgreenkeeper

Vi söker en engagerad och ansvarstagande person med hög arbetsmoral, för att ingå i skötselteamet till vår golfanläggning. Öijared består av totalt 63 golfhål fördelade på tre stycken 18-håls banor, en nybyggd korthålsbana för golf/golfäventyret, footgolf- och frisbeegolf samt övriga övningsområden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsätts inför säsongen 2020.

I tjänsten som AHG ingår det dagliga ansvaret för skötseln av en av våra 18-hålsbanor, innefattande planering och uppföljning av det dagliga arbetet och att själv, tillsammans med övrig personal ingå i alla förekommande skötselrutiner.

Du som söker bör ha följande kvalifikationer:

  • Relevant utbildning (minst VUB eller motsvarande) 
  • Flera års arbetserfarenhet inom grönyteskötsel
  • Behörighet att använda växtskyddsmedel
  • Spela golf eller ha grönt kort
  • B-körkort

Skicka intresseanmälan med uppgifter om dig själv och möjlig tillträdesdag till banan@oijared.se

Mer information går att få av Öijareds Head Greenkeepers:

Mikael Skoglund 0703-634502
Håkan Ribba 0702-149020