Medlemskap småbarnsföräldrar

Seniormedlemskap för två vårdnadshavare med hemmaboende barn under 9 år.
En vårdnadshavare åt gången får använda medlemskapet för spel på banorna.

Fritt spel på alla våra tre 18-håls banor. Fritt spel på vår 9-håls multibana med footgolf, frisbeegolf och golf.  Fri tillgång till Slättens Övningsområde – exklusivt för dig som fullvärdig medlem.

Vill båda vårdnadshavare utöva golf eller nyttja relaxavdelningen samtidigt, erläggs ordinarie greenfee/entré för en vuxen.

Priser
7 095 kr*/år eller 655 kr/mån via autogiro.

*Städavgift på 400 kr tillkommer. Denna kan återfås i form av ett 30 ggrs rangekort eller kontant återbetalning vid medverkan på städdag.

Priserna gäller t.o.m. 2019-12 31.
Uppsägning senast den 30/11 innevarande år.

Fritt spel på följande klubbar

Kragerö GK, Norge

Kragerö Resort är beläget i Norge. Med golf, hotell och spa erbjuder de fritt spel på sin 18- hålsbana för alla Öijareds medlemmar som bor på deras hotell. Kragerö är utsedd till Norges bästa golfanläggning utav Golferen.no.

Vinbergs GK

Klubben är belägen några kilometer öster om Falkenberg, på vägen mot Ullared. Vinbergs GK förfogar över 27 hål i fantastisk Hallandsnatur. 18- hålsbanan har par 72 och 9- hålsbanan är en slopad pay-and-playbana med par 31. Underlaget på Vinberg är sandjord vilket gör att man oftast spelar på sommargreener året runt. Husvagnsplatser och rum för uthyrning finns på klubben. 4 personer/dag spelar fritt.

Halmstad Golfarena

Som fullvärdig medlem har du möjlighet att träna och spela helt fritt en dag på Halmstad Golfarena under säsong 2019. För att kunna spela på Halmstad behöver du personligen hämta din voucher i receptionen hos oss på Öijared. Vid ankomst till Halmstad Golfarena meddelar du receptionen att du vill nyttja din fria dag och överlämnar vouchern till dem för registrering. Om du planerar att åka med en större grupp på fler än 10 personer samtidigt så måste du kontakta deras reception i förväg och meddela detta.

Boka din utbytestid på klubben ovan, därefter kontaktar du receptionen på Öijared så bekräftar vi din bokning. Tiderna kan som längst i förväg bokas 14 dgr innan. OBS! Nytt för säsong 2019 är att du själv kontaktar Vinbergs GK för att boka din tid.

Tänk på att vid spel på samtliga (ej Vingård) ovanstående banor ska Öijareds reception bekräfta din starttid, fritt spel gäller i mån av plats.

Övriga samarbeten klubbar

Lydinge Golf Resort

Lydinge är Sveriges nyaste golfresort. Som fullvärdig medlem erhåller du en extra rond dag två vid bokning av golfpaket. Gäller med ankomst måndag till torsdag under hela säsongen.

Varbergs GK

Samarbetet innehåller förmåner både för dig som gästar Varbergs GK över dagen och för dig som stannar över natten. Vid köp av golfpaket dvs övernattning inkl. frukost och en runda golf bjuds du på en golfrunda dag två utan kostnad. Erbjudandet gäller i mån av plats sön-tors under hela golfsäsongen. Som Öijaredsmedlem blir du bjuden på lunch då du gästar Varbergs GK på vardagar och betalar gällande greenfee.

Holma Golf

Samarbetet innebär att du som Öijaredsmedlem alla dagar i veckan:
1. Erhåller 100 kr i rabatt på gällande greenfee på Lysekil Holma GK.
2. Vid bokning av Golfpaket (1 greenfee, övernattning inkl. frukost) erhåller en 18-håls greenfee utan kostnad dag 2.

Fredrikshamn GK

Nytt samarbete för 2019 där du som medlem erbjuds en bra golfupplevelse. Färjeresan med Stena är trevlig och ganska kort efter att du har kommit till Frederikshavn är du på hotellet och nära banan.
Vistelse på Hotel Jutlandia med 10 minuters bilfärd till golfbanan. Läs om erbjudandet här.

Bjäre GK

Nytt samarbete för 2019 där du vid köp av golfpaket med övernattning på Bjäre GK erhåller en extra rond dag två, värde ca 500 kr. Erbjudandet gäller med ankomst måndag – torsdag under hela säsongen med undantag för röda dagar samt juli månad. 100 kr i rabatt ges även på ordinarie greenfee.

Ekerum Resort

Nytt samarbete för 2019 där du vid köp av golfpaket med övernattning på Ekerum Resort erhåller en extra rond dag två, värde ca 500 kr. Erbjudandet gäller med ankomst måndag – torsdag under hela säsongen med undantag för röda dagar samt 5 juli-15 augusti.

Rabatt på spel
100 kr i gästrabatt när du tar med gäster i samma boll

Vill båda vårdnadshavare utöva golf eller nyttja relaxavdelningen samtidigt, erläggs ordinarie greenfee/entré för en vuxen.

Greenfeerabatt på följande golfklubbar

100 kr rabatt på 18- hålsgreenfee alla dagar på:
Alingsås GK
Herrljunga GK
Albatross GK
Gullbringa GCC

Förmåner på resorten

Hotell

Du som är fullvärdig medlem erhåller rabatt vid övernattning på Öijared hotell. Vid del i dubbelrum betalar du och den/de du bor med endast 495 kr/pers inkl. frukost. Priset gäller på förfrågan och i mån av plats, kan garanteras en vecka före ankomst.

Konferens

Rabatt vid bokning av konferenspaket med övernattning.

VIP-kort

Mat 10% rabatt
Café 10% rabatt
Kaffe/te 25% rabatt

Erbjudandet gäller för dig som medlem och inkluderar inte familj/vänner samt gäller inte på specialerbjudanden såsom kaffe & bulle 30 kr, morsdagspaket och afterwork o.dyl.

Du laddar ditt VIP-kort med pengar som du sedan kan använda fram till den 31/12 samma år, därefter nollställs kontot.

Shop

Rabatterade priser på lektioner och rangekort samt andra specialerbjudanden. Erbjudande om olika föreläsningsserier under vintern – föreläsningen ingår i medlemskapet, eventuella måltider tillkommer.

Övriga förmåner

50% rabatt på hyra av cykel
1:a hands inbjudan till events som är arrangerade av Öijared Resort.
Fri tillgång till Relaxavdelning och gym med reservation för abonnerade tider. Koden till vårt kodlås in i relaxavdelningen erhålls i receptionen.

Övriga förmåner

Hagabadet

På en av Göteborgs mest anrika tränings- och badanläggningar har ni möjlighet att nyttja fria dagkort. Det ger er rätt till medverkan på all öppen träning samt allt bad. Ni betalar inget för att nyttja dagkorten och bokning sker via receptionen på Öijared. Vi har ett antal tider per vecka och det är först till kvarn som gäller.

City-kliniken

10% på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg

Endorfin

20% på medlemskap hos Endorfin. Erbjudandet gäller kort för 12 månader, platina, silver & brons. Även studerande och seniorer erhåller samma rabatt. För mer info besök endorfin.se

Nordic Wellness

30% rabatt på Nordic Wellness rikstäckande årskort.

Övrigt

Erbjudanden från Svensk Naturenergi, Bil-Nilsson, Börjessons Bil och C More via våra nyhetsbrev.

Ansökan till medlemskap småbarnsföräldrar

Betala via autogiro? Blanketten hittar ni under sektionen om priser.