Jaktpaket

Hem » Våra paket » Jaktpaket

Jaktpaket med boende – Njut av jaktsäsongen på Öijared

Vi på Öijared är stolta att nu kunna erbjuda jakt på vår resort. Öijared är en viltrik halvö med 1800 hektar mark beläget mellan sjöarna Mjörn och Sävelången i Västra Götaland. Vårt erbjudande är alltid att ge dig en fantastisk jakt- och naturupplevelse kombinerat med riktigt god mat och avkoppling. Jaktpaketen som är möjliga att boka just nu är:

Bockjakt

(period 17/8-1/10)

Denna exklusiva bockjakt sker vid ett tillfälle för max två jägare. Jakten sker som vaktjakt från torn på skogshyggen eller som smygjakt på fälten. Du kommer garanterat att se mycket vilt men vi eftersträvar att fälla kapitala bockar som befinner sig på sin absoluta topp samt bockar på retur för en god förvaltning.

Du bor två nätter på vår härliga resort där frukost och middag ingår båda dagarna. Givetvis ingår det en fikakorg att ta med ut på jakten, ingen ska vara utan kaffe i skogen. Jakten sker gryning och kväll och där emellan har du tillgång till relaxavdelning med gym, pool och bastu.

Pris enligt offert på halvpension och bockjakt.

And och Drevjakt

(period 1/10-30/11)

Vi arrangerar en heldag i hageljaktens tecken på Öijared Säteri där vi samlas på morgonen för en gemensam fika och genomgång. På förmiddagen jagar vi 2-3 såtar med tax, drever och basset med förhoppning om fint buktande drav. Lovligt vilt är rådjur, räv och hare. Fällt vilt tillfaller skytten.

Efter jakt serveras lunch och eftermiddagen tillbringas på säteriets lerduvebana där vi övar inför kvällens jakt. På kvällen sker den spännande andjakten vid Mjörn och Sävelångens viltvatten. Jaktdagen avslutas med respektfull viltparad vid Mjörns strandkant.

Du bor en natt på vår resort där frukostbuffé, lunch med salladsbuffé samt kaffe och kaka ingår. Eftermiddagsfika med kaffe och kaka serveras. På kvällen serveras en härlig trerätters middag i matsalen. Efter jakt och innan middagen har du tillgång till relaxavdelning med gym, pool och bastu.

Priset enligt offert för boende, förtäring samt jaktdrag, såtar drevjakt på rådjur, räv och hare, lerduveskytte och kvällsträck på änder. 

Andjakt

(1/10 – 30/11)

Med uppflogsjakt på änder på våra viltrika vatten måste andjakten ses som en av de mest fartfyllda jakterna där det erbjuds gott om skottchanser för våra jägare. Det är också en av de absolut mest sociala jaktformer. Lägg där till en hotellövernattning med god middag och efter den en bastu i vår relaxavdelning där ni kan dela med er av era jakthistorier. Jakten lämpar sig för ca 10-15 skyttar, men vi försöker alltid skräddarsy jakten efter era önskemål och erfarenhetsnivå så att ni skall få ut mesta möjliga av er jaktupplevelse.
Du bor en natt på vår resort där frukostbuffé och lunch med salladsbuffé, kaffe och kaka ingår och på eftermiddagen fika med kaffe och kaka.
På kvällen serveras en härlig trerätters middag i matsalen.
Efter jakt och innan middagen har du tillgång till relaxavdelning med gym, pool och bastu.

Priset enligt offert för helpension med andjakt.

Bokningsförfrågan

  Ankomstdag

  Avresedag

  Val av jaktpaket

  Antal personer

  Du kan också

  Ringa oss på 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.