Julbord på Öijared

Hem » Våra paket » Julbord på Öijared

Julbord på Öijared Resort nära Göteborg

Låt skogen omfamna dig och njut av vårt välsmakande julbord.
Kom ensam, med vänner, familjen eller kärleken.
Sätt guldkant på livet både privat och med dina kollegor på årets julfest.   

Öijared Resort ligger endast en halvtimmes bilresa från Göteborg, men känns ändå långt från storstadens stress. Koppla av från julstressen under en julweekend fylld med julens smaker och njut av vårt julbordspaket där vi kombinerar julbord med övernattning på vårt hotell kryddat med juldopp i vår pool. 

Väljer du att sova hemma i din sköna säng men ändå vill koppla av från julens alla måsten, kom en kväll till oss så vi får pyssla om dig. Vi tänder ljusen och värmer glöggen till dig och därefter kan du njuta av vårt julbord. Får vi föreslå en skön skogspromenad eller julkonsert i vårt kapell innan du intar den varma glöggen? Samla dina vänner och släkt och inled din jul hos oss. 

Om du och ditt företag planerar vinterkonferens nära Göteborg kan vi erbjuda julbord för företaget i samband med er dagkonferens eller konferens med övernattning. Vi har 200 bäddar på vårt hotell mitt i skogen, bara 35 minuter från Göteborg samt en stor och luftig restaurang som passar för er julfest. Önskar ni abonnera vår anläggning för årets efterlängtade personalfest så ordnar vi det. Boka ert julbord hos oss, vår restaurang rymmer upp till 110 personer.  

Julbord med konferens

Julbord

Låt skogen omfamna dig och njut av vårt välsmakande julbord.
Kom ensam, med vänner, familjen, kärleken, eller bjud med företaget för årets julfest.

LÄS MER

Jul

Julbord med övernattning

Koppla av från julstressen under en julweekend fylld med julens smaker kombinerat med övernattning på vårt hotell. Endast en halvtimmes bilresa från Göteborg, men ändå långt från storstadens stress.  

LÄS MER

Konferens med julbord

Det vackra huset ritat av Gert Wingårdh, beläget nära Göteborg, är en gemytlig plats för er vinterkonferens. Dagkonferens, konferens med övernattning, personalfest och årets julfest passar bra hos oss mitt i skogen. 

LÄS MER

Julbord serveras

Vårt julbord dukas upp igen från november 2022. 

Bokningsförfrågan

  Ankomstdag

  Avresedag

  Antal personer

  Önskemål om badtid

  Önskemål om tid för välkomstglögg och julbord

  Du kan också

  Ringa oss på 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.