Julbord

Julbord 2021

Låt skogen omfamna dig och njut av vårt välsmakande julbord.
Sprid glädje i jul och överraska dina nära och kära med att boka julbord på vår restaurang i närheten av Göteborg. Men ändå långt från storstadens brus. Kom ensam, med släkt eller kollegor.

Hos oss njuter du och ditt sällskap av vårt  julbord med gottebord. Ljusen är tända och glöggen varm, redo för er att avnjuta med mys framför brasan. Kom när du vill, direkt till glöggen eller stanna upp en stund och ta en skogspromenad och njut av julstämningen. 

Vårt traditionella julbord är fyllt av julens goda smaker, klassiker och specialiteter. Mitt i skogen med jaktmarker runtomkring är självklart vilt ett uppskattat inslag på vår julbuffé samtidigt som vi frestar med den välbekanta Janssons och de klassiska julköttbullarna, som hos oss har en touch av vilt. I år har vi även valt att lägga en extra värmande hand på fler vegetariska läckerheter och överraskningar. Vårt julbord är klassiskt och vi lovar att du går hem mätt och belåten efter kvällens dignande dessert- och gottebord fyllt av bland annat ris à la Malta, karameller, pepparkakor och mycket annat julgodis. Önskar du ett veganskt alternativ till vårt klassiska julbord är du välkommen att beställa detta en vecka före ankomst.

Om du besöker oss med ditt företag för årets julfest för personalen är vår restaurang stor och luftig. Vi kan ta emot upp till 110 personer men vår lokal passar även bra för det lilla företaget med julbord för de anställda.

Julbord serveras åter från november 2022. 

Julbord 2021

Nya priser och information för 2022 kommer under våren.

I paketet ingår
Välkomstglögg, julbord, gottebord och kaffe

595 kr/person
295 kr barn 4-12 år
Gratis barn 0-3 år

Dryckespaket
Julöl klass III, snaps och avec
348 kr/person

Julmarknad och julkonsert 2021

Den 27 och 28 november 2021 erbjuds julmarknad på Slättens Gård. Det är fri entré till marknaden och Slättens Gård är belägen 500 m från oss. Läs gärna mer på slattensgard.se närmre inpå.  

Söndag den 5 och 12 december 2021 erbjuds julkonsert kl. 12.30 i Öijareds kapell. Kören Christmas Joy förgyller kapellet med en gospelinspirerad konsert med julens sånger. Konserten ingår för dig som bokar julbord den 5 och 12 december.

Multibanan
Multibanan

Bokningsförfrågan

    Datum

    Antal personer

    Önskemål om tid för välkomstglögg och julbord

    Du kan också

    Ringa oss på 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.