Julbordspaket

Hem » Våra paket » Julbord på Öijared » Julbordspaket

Julbord med övernattning

Koppla av från julstressen under en julweekend fylld med julens smaker. I närheten av Göteborg men ändå långt bort från storstadens stress. Låt kroppen varva ner i Öijared Bad och Bastu med olika basturum, isdusch, inomhuspool och varm utomhuskälla. Låt dig omfamnas av naturen och njut av vårt julbordspaket med julbord och en skön natts vila på hotellet som resans höjdpunkt. Om du vill ha både puls och vila så rekommenderar vi att du före juldoppet i vår pool kanske går en runda vintergolf, tar en ljuvlig skogspromenad eller en stund löpning i vintrig skog och mark.

Inför julen fylls hela vår anläggning med juldekorationer och dofter från julbordet. Känn julstämningen ytterligare under vår julkonsert i Öijareds Kapell eller besök Slättens julmarknad som bara ligger några hundra meter från oss.

Närheten till Göteborg gör det väl värt att passa på att åka till Jul på Liseberg, där de klassiska åkattraktionerna kombineras med en magisk julmarknad, inramad av miljontals juleljus. Våra stora hotellrum ger möjlighet för hela familjen att följa med på en julbordsweekend. Fyll dagen med julaktiviteter i området och toppa dagen med julmiddag och övernattning.

Om du önskar läsa mer om vad vårt välsmakande julbord innehåller eller endast vill boka julbord utan övernattning, läs mer här

Julbordspaket 2021

Nya priser och information för 2022 kommer under våren.

I paketet ingår
Del i dubbelrum med frukostbuffé
Entré till Öijared Bad och Bastu inklusive lån av handduk
Välkomstglögg, julbord, gottebord och kaffe

1395 kr/person
495 kr barn 4-12 år
Gratis barn 0-3 år

Dryckespaket
Julöl klass III, snaps och avec
348 kr/person

Julmarknad och julkonsert 2021

27 och 28 november erbjuds julmarknad på Slättens Gård. Det är fri entré till marknaden och Slättens Gård är belägen 500 m från oss. Läs gärna mer på slattenssgard.se närmre inpå.  

5 och 12 december erbjuds julkonsert kl. 12.30 i Öijareds kapell. Kören Christmas Joy förgyller kapellet med en gospelinspirerad konsert med julens sånger. Konserten ingår för dig som bokar julbord den 5 och 12 december.

Multibanan
Multibanan

Bokningsförfrågan

  Ankomstdag

  Avresedag

  Antal personer

  Önskemål om badtid

  Önskemål om tid för välkomstglögg och julbord

  Du kan också

  Ringa oss på 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.