Träningshelg med Pontus Kåmark

Hem » Våra paket » Träningshelg med Pontus Kåmark

TRÄNA MED PONTUS PÅ ÖIJARED RESORT

Välkommen till vår träningsweekend, som passar dig som vill komma i gång med din träning, men också dig som tränar regelbundet. Pontus Kåmark bjuder på träning och motivationsföreläsning, inspiration, enkla tips och erfarenheter från både elitidrotten och hur man kan planera när exempelvis jobb och familjepuzzlet tar sin tid. God mat, skön sömn och en hel del skratt utlovas.

Träningshelgen kommer att hållas efter sommaren 2022, datum läggs upp här längre fram.

PROGRAM

Dag 1

16.00 Samling/information

16.30-17.30 Träningspass 1 Utomhusträning

17.30 Wrap, frukt, nötter, juice

18.00 Öijared Bad och Bastu

20.00 Två-rätters middag

Sovdags på vårt hotell, mitt i skogen

Dag 2

7.30 Power walk

8.30 Frukostbuffé

9.30 Föreläsning

10.30 Träningspass 2 Styrketräning

12.00 Lunch

13.00 Föreläsning

14.00 Träningspass 3

15.30 Avrundning, lättare förtäring

Program med reservation för ev. ändringar

PRIS

1995 kr/person, del i dubbelrum
Alla våra rum rymmer upp till sex personer, så om ni vill bo fler i rummet går det alldeles utmärkt.
Enkelrumstillägg 400 kr.

I priset ingår logi, all förtäring samt träning, föreläsningar och entré till Öijared Bad och Bastu.
Dryck tillkommer till middagen.

BOKA TRÄNINGSHELGEN VIA

 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.

Pontus

Välkommen till en inspirerande träningshelg tillsammans med Pontus Kåmark

Välkommen till vår träningsweekend, som passar dig som vill komma i gång med din träning men också dig som tränar regelbundet. Under helgen bjuder Pontus på såväl inomhus som utomhusträning och motivationsföreläsning. Förhoppningsvis kan det ge lite inspiration samt lite enkla tips och kunskap för dig som vill komma igång. Om du/ni redan motionerar regelbundet så kommer det nog finnas en hel del kul ny kunskap som du kan ta med dig framöver. Kom ensam eller ta med någon du tycker om och njut av träning, föreläsning, god mat och skön avkoppling i Öijared Bad och Bastu.

Pontus Kåmark är idag expertkommentator på Viasat och har sin bakgrund inom fotbollen. Han har under 12 år representerat det svenska landslaget med höjdpunkten VM bronset 1994. Han har även varit fotbollsproffs i England. Pontus har dessutom under flera år varit ambassadör för häso och fitness programmet 16weeks of hell.
Efter fotbollskarriären bestämde han sig för att göra en livsstilsförändring genom att ställa frågan, hur vi kan leva våra vanliga liv med jobb, barn och familj, men ändå avsätta tid till oss själva och göra bra val för vår hälsa.
Pontus delar med sig av sina egna erfarenheter från både elitidrotten och hur man kan planera när exempelvis jobb och familjepuzzlet tar sin beskärda tid.
Välkomna till roliga pass, en och annan anekdot, en lärorik föreläsning och troligtvis blir det en hel del skratt under tiden tillsammans.

FRÅGOR OCH BOKNING

När du bokat och betalat träningshelgen är den ej återbetalningsbar men kan vid förhinder överlåtas till annan deltagare. Vid sjukdom betalas kostnaden tillbaka vid läkarintyg.

Om myndigheterna kommer med ändrade restriktioner, och eventet inte går att genomföra upprättas en dialog mellan berörda parter och dig som betalande deltagare. Detta godkänns vid inbetalning för eventet.

BOKA TRÄNINGSHELGEN VIA

 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.