Superstart med Svensk Golf

Hos oss på Öijared Resort får du under tre härliga dagar njuta av golf. Om möjlighet finns kommer du att få spela på alla våra tre 18-hålsbanor och även prova på den elbelysta Multibanan. Du bor i vårt hotell i direkt anslutning till klubbhuset, äter gott i vår restaurang och kopplar av efter ronderna i Öijared Bad och Bastu. Följ med Svensk golf på årets bästa svenska träningsresa i magisk miljö.

Slider

Superstart 18-20 april 

Under Svensk Golf Superstart får du det energitillskott du behöver för din golf och säsong 2021. Du får analys hur du kan förbättra ditt spel och verktygen för att göra det. Tränare dessa dagar är Pia Evertsson, Robin Stålebring, Sofia Edman och Niclas Björnsson.

Niclas Björnsson

Niclas är så gott som uppvuxen på golfbanan i Sundsvall. Han började spela redan som treåring. Under 10 års tid blev det mycket resa och tävla tack vare spel på Challenge tour, Asiatiska touren och den Sydamerikanska touren. Sedan 16 år tillbaka, hittar ni honom som sportchef på Sollentuna GK. Niclas träningsfilosofi är enkel- “Lätt är rätt”.

Sofia Edman

Efter nio år som tränare på Västkusten i Onsala på Gräppås GK så är Sofia sedan 2019 verksamhetsansvarig och tränare i företaget Balance Golf. Sofia har genom åren arbetat med olika uppdrag i Golfsverige och har en bred erfarenhet av att arbeta tillsammans med andra tränare som hon även hämtat mycket av sin kunskap ifrån. Med stort engagemang, passion och enkelhet ser Sofia till att du hittar de rätta verktygen för att du ska utvecklas med din golf.

Robin Stålebring

Robin började spela golf som 12-åring och hittade instruktionsbanan redan på gymnasiet och startade sitt företag. Sen dess har Robin varit en mycket aktiv instruktör som ofta arbetar med tekniska hjälpmedel för att utveckla sina elever. Han jobbar även för Golfförbundet som coach på svenska tränarutbildningen. Ni hittar Robin på Öjestrand Golf Club och oftast i svingstudion.

Pia Evertsson

Pia har jobbat som PGA-golftränare och coach sedan 1989 och på Öijared GK sedan 1996. Hon har andats och älskat golf sedan junioråldern och har en spelarkarriär i flicklandslag, universitetsspel i USA och spel på Svenska Damtouren innan hon valde tränaryrket. Pia brinner för spelarutveckling och för att alla ska hitta sin glädje i golfen, såväl tekniskt som strategiskt och mentalt. Varje människa som spelar golf är unik och Pia tycker att det är lika spännande varje gång, att i mötet och kommunikationen hitta lösningar som gör att eleven kan jobba vidare mot sina mål med framgång.

Öijared Resort

En grön oas för golf och träning. På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, 35 minuter från Göteborg, ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Sveriges största golfanläggning med toppmodern golfstudio tillsammans med ett unikt hotell, restaurang och Öijared Bad och Bastu.

Öijared Bad och Bastu

En plats för avkoppling och njutning. Njut av såväl torrbastu som aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla samt isduschar. Genom att erbjuda ett badkoncept som leder dig genom hetta, kyla och njutning har vi skapat en skön upplevelse för både kropp och själ. 

Pris och innehåll

Pris 5 995 kr per person i dubbelrum
400 kr per natt i enkelrumstillägg

Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet
Tre golfronder
Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
Fria rangebollar
Två nätter med del i dubbelrum
Två frukost
Tre lunch
Två trerätters middag (exkl. dryck)
Inträde till Öijared Bad och Bastu ingår under hela vistelsen

 

Önskar du bo över på Öijared lördag till söndag?
Pris 595 kr/person inklusive frukost med del i dubbelrum
Pris 995 kr/person inklusive frukost i enkelrum

Notera att vi följer utvecklingen kring Covid-19 noga och följer restriktioner och rekommendationer. Vid nya restriktioner från relevant myndighet som förhindrar att arrangemanget genomförs i sin helhet återbetalas hela beloppet av Öijared Resort till kund.

Bokningsförfrågan

    Ankomstdag

    Avresedag

    Antal personer

    Du kan också

    Ringa oss på 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.