Vårboost

I en hektisk tid på året erbjuder vi en paus från vardagen och en chans att fylla på energinivåerna med sköna träningsupplevelser, god mat och avslutande stund i vår relax. Välkommen att boosta energin.

Program 2 juni

Du kan välja tre yogaklasser alternativt två yogaklasser och en utomhusklass med naturen som redskap denna dag.

Kl. 09.45 – 10.00 Välkommen till oss
Vi möts i receptionen ombytta och klara för träning.

Kl. 10.00 – 11.00 Mjukgörande morgonyoga
Välkommen att starta morgonen med en lekfull klass där fokus ligger på yogans betydelse av samhörighet och gemenskap. Dagens första klass inspireras av yogan som ett sätt att bygga broar mellan människor. Tillsammans är vi starkare. Klassen leds av Camilla och Lisa.

Kl. 11.00 – 11.30 Te- och fruktmingel

Kl. 11.30 – 12.30 Höj temperaturen
Välj om du vill träna utomhus med Camilla eller yoga inomhus med Lisa

Med naturen som redskap med Camilla
Ett härligt och lustfyllt träningspass som anpassas så att alla kan vara med. Klassen består av uppvärmning, stationsträning och nedvarvning och vi använder naturens resurser som redskap. En riktig vårboost i svårslagen miljö.

Let Spring Flow med Lisa
Vi välkomnar den gröna årstiden med energigivande flöden som städar ut vintern och öppnar upp för vår och sommar.

Kl. 12.45 – 14.00 Vegetarisk lunch
I lunchen ingår salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, vatten samt kaffe och kaka.

Kl. 14.00 – 15.00 Återhämtande yinyoga
Varva ner och kom till ro med ett återhämtande yinyogapass. Yinyoga stretchar kroppen och stillar sinnet. Vi håller varje position upp mot fem minuter för att långsamt kunna släppa taget om spänningar och komma djupare in i kroppens lager. Yinyoga är energigivande och lämnar dig med en känsla av att vara påfylld.

Kl.15.15 Avsluta i vår relaxavdelning
Vår relaxavdelning med pool, bastu och gym är en perfekt plats att avsluta denna dag på. Belöna dig med ett bastubad och låt bastuvärmen mjuka upp dina muskler. Stanna kvar på vår anläggning så länge du vill.

Pris och anmälan

795 kr/person

Du anmäler dig till bokning@oijared.se senast 22/5. Betalningsinformation sker i samband med att du får din bokningsbekräftelse. Anmälan är bindande direkt efter gjord betalning och är endast återbetalbar mot läkarintyg.

Har du behov av specialkost?
Uppge det direkt i din anmälan samt vilket av passen du önskar kl. 11.30. Vi ser gärna att du tar med dig egen yogamatta. Meddela oss om du är i behov av att låna en matta.

Boka via bokning@oijared.se

Om du har några frågor kring detta event kontakta katarina.backhans@oijared.se 

Om Camilla och Lisa

Denna dag gör vi i samarbete med två inspirerande entreprenörer som driver företaget Creo Hälsa. Med mångårig erfarenhet inom träningsbranschen förmedlar de rörelseglädje på ett lättillgängligt sätt där alla kan vara med. Rörelse är för alla! Både Lisa och Camilla är utbildade inom Global Yoga och ett flertal olika gruppträningsformer och håller klasser på Endorfin i Alingsås, samt samarbetar med Yogobe.com.