VINTERVILA

När hösten nu går över till vinter varvar vi ner och bjuder på Vintervila här på Öijared. Vintergolf, naturupplevelser, godaste fikan i vårt vintercafé och mys framför brasan. Kom när du vill, vandra och golfa, eller bara njut av tystnaden. 

Renovering

Den 16 november 2020 till 10 januari 2021 kommer vi att renovera och göra ytterligare förbättringar här hos oss på Öijared Resort. Detta medför att du som gäst under denna period kommer att kunna njuta av en god kopp kaffe i vårt café och givetvis spela de golfbanor som är öppna. Hotellet och restaurangen går ner i vintervila och öppnar igen i mitten av februari. Öijared Bad och Bastu kommer att vara öppen f r o m den 11 januari. Har du frågor tar vi som alltid med glädje emot dem.

Under tiden renoverar och utvecklar vi;

Köket

En stor del av Öijareds hjärta, ska totalrenoveras för att kunna ge våra gäster den bästa maten med bra råvaror och mycket kärlek.

Öijared Bad och Bastu 

Uppdateras ytterligare och ger då vi öppnar på nytt härlig avkoppling efter aktiviteter och träning.

Konferensavdelning 

Vår vackra konferensavdelning kompletteras med ny teknisk utrustning, inte minst för att motsvara nya krav på digitala möten.

Golf

För dig som vill spela golf hänvisar vi dig till sidan för banstatus för att ta del av den senaste informationen när det gäller våra banor.