VINTERVILA

Vintergolf, naturupplevelser, fika i vårt vintercafé och mys framför brasan. Kom när du vill, vandra och golfa, eller bara njut av tystnaden.

Renovering

Vi gör nu ytterligare förbättringar här hos oss på Öijared Resort och renoverar utvalda delar av vår anläggning. Hotellet, restaurangen och Öijared Bad och Bastu är nu därmed i vintervila. Restaurangen har öppet sitt utekök på terassen 13-21/2 samt 27/28/2. Vårt hotell och Öijared Bad och Bastu öppnar vi i mars. Detta medför att du som gäst alltid kan njuta av en god kopp kaffe i vårt receptionscafé tillsvidare och så länge snön ligger kvar åka i våra skidspår. Har du frågor tar vi som alltid med glädje emot dem.

Vi renoverar och utvecklar;

Köket

En stor del av Öijareds hjärta, totalrenoveras för att kunna ge våra gäster den bästa maten med bra råvaror och mycket kärlek.

Öijared Bad och Bastu 

Uppdateras ytterligare och ger då vi öppnar på nytt härlig avkoppling efter aktiviteter och träning.

Konferensavdelning 

Vår vackra konferensavdelning kompletteras med ny teknisk utrustning, inte minst för att motsvara nya krav på digitala möten.

Golf

För dig som vill spela golf hänvisar vi dig till sidan för banstatus för att ta del av den senaste informationen när det gäller våra banor.