ÖIJARED

AKTIVITETER OCH UPPLEVELSER

AKTIVITETER OCH UPPLEVELSER

Konferensgäst eller privat sällskap – prova på en av många spännande aktiviteter och upplevelser. Utbudet av aktiviteter är brett och det finns något för alla. Allt ifrån golf till jakt, yoga till vinprovning och mycket mer.

Golf

Ingen annanstans än på Öijared kan du spela lika mycket varierad golf i ett så stort och levande socialt sammanhang med varm, välkomnande atmosfär.

Företagsgolf 

Investera i företagsgolf för såväl medarbetare och kunder vilket hjälper dig att skapa teamkänsla och möjlighet till ökat nätverk och nya kontakter.

Multibana

Välkommen till vår elbelysta Multibana för golfäventyret, golf, footgolf och frisbeegolf som är öppen för alla. 

Bad och Bastu

Njut av såväl torrbastu som aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla, isdusch samt spaprodukter från Maria Åkerberg.

Mountainbike

Markerna och skogarna härikring inbjuder till upptäcktsfärder. På mountainbike kan du både hinna upptäcka mer och få en riktig pulshöjare.

Löpning

Omgivningarna runt Öijared bjuder på natursköna löparspår i varierad terräng. Få träningen utformad av en guide. Eller njut av en meditativ joggingtur.

Jakt

Öijared är otroligt viltrikt och vi är stolta att kunna erbjuda olika typer av jakt såväl and- som bockjakt och skräddarsyr jakten efter önskemål och erfarenhetsnivå.

Skogshuset

Bara ett stenkast från anläggningen, men ändå mitt i skogen, ligger vårt mysiga skogshus. Här kan du njuta av skogens tystnad och lugn.

Kulturvandring

Öijared är en skogsfastighet på dryga 1800 ha med historia från tidigt 1500-tal. Området är delvis klassat som riksintresse p.g.a. sina stora natur- och kulturvärden.

Lerduveskytte

En av våra mest uppskattade aktiviteter är lerduveskytte. En kul aktivitet under 90 minuter tillsammans med vår jägmästare i fantastisk skogsmiljö

Föreläsning

Söker du extra inspiration i form av en föreläsning i samband med din nästa konferens? Vi hjälper dig att finna den rätta föreläsaren.

Gym

Alla fullvärdiga medlemmar samt hotell- och konferensgäster har fritt inträde till gym- och relaxavdelning som kan nyttjas när vår reception är bemannad.

Nääs Slott

Bara fem km från Öijared ligger Nääs Slott, Sveriges bäst bevarade sena 1800-talsmiljö. På Nääs kan du gå en guidad tur på det vackra slottet.

Skidor

Vintern på Öijared har sin egen charm och så fort vi fått tillräckligt med snö drar vi längdspår i tre klassiska slingor som alla är fyra km långa samt en slinga på vår elbelysta Multibana.

Yoga

Njut av ett härligt yogapass som garanterar såväl mental avspänning som fysik styrka. Våra instruktörer anpassar passen till önskad nivå.

Matlagning

Vill du lära dig baka surdegsbröd, göra egen korv eller brygga ditt eget öl? I samarbete med Garveriet i Floda anordnas matlagningskurser.

Dryckesprovning

Vill du lära dig mer om vad som händer i dryckesvärlden och få veta mer om ädel dryck, dess egenskaper och ursprung? Vi arrangerar dryckesprovningar.

Bokningsförfrågan för aktivitet

 

    Val av aktivitet


    Antal personer