ÖIJARED

KONFERENS

KONFERENS

Öijared har konferensrum för både stora och små möten. När du möts av den vackra naturen är det svårt att tro att du har 35 minuter till Göteborg och 25 minuter till Landvetter flygplats. Här finns gott om möjligheter till en aktiv konferens. Vi skräddarsyr konferenspaket som passar just dina önskemål.

Helpensionspaket

Förmiddagskaffe
Lunch
Eftermiddagskaffe
Tvårätters middag
Del i dubbelrum
Frukostbuffé
Frukt, godis och vatten

Från 1570 kr/person ex. moms

Specialerbjudande
Januari-Februari
1495 kr/person
Enkelrum inklusive konferenslokal

Lunch till lunchpaket

Lunch
Eftermiddagskaffe
Tvårätters middag
Del i dubbelrum
Frukostbuffé
Förmiddagskaffe
Lunch
Frukt, godis och vatten

Från 1695 kr/person ex. moms

Dagpaket

Förmiddagskaffe
Lunch
Eftermiddagskaffe
Konferenslokal*
Frukt, godis och vatten

Från 595 kr/person ex. moms
*Byt ut din konferenslokal mot en aktivitet
*Välj på Multibanan, prova på golf eller vandring med picknick

Specialerbjudande
Januari-Februari
495 kr/person
Inklusive konferenslokal

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Konferensrum

Vi har fem konferensrum, där den största har kapacitet för 100 personer i biosittning. Alla konferensrum har projektor och whiteboard. I anslutning till konferensrummen finns vår lounge där du kan jobba i smågrupper, fika eller bara vara.

AKTIVITET OCH UPPLEVELSER

Här på Öijared finns gott om möjligheter att komplettera med något som ger er en aktiv konferens. Välj en utmaning med fokus på teambuilding eller mindfulness, prova ett gemensamt yogapass, cykla eller spring i skogen, testa din pricksäkerhet. Eller sträck bara på benen och rensa hjärnan ett tag med en skön långpromenad i omgivningarna. Vi skräddarsyr konferenspaket som passar just era önskemål.

Mountainbike

Markerna och skogarna härikring inbjuder till upptäcktsfärder. På mountainbike kan du både hinna upptäcka mer och få en riktig pulshöjare.

Yoga

Njut av ett härligt yogapass som garanterar såväl mental avspänning som fysik styrka. Våra instruktörer anpassar passen till önskad nivå.

Föreläsning

Söker du extra inspiration i form av en föreläsning i samband med din nästa konferens? Vi hjälper dig att finna den rätta föreläsaren.