ÖIJARED

HOTELL

HOTELLET

Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss bor du mitt i den. Långt bort och ändå så nära Göteborg. Vi erbjuder dig boende, atmosfär, komfort och estetik. Flexibla rum som är lätta att anpassa till antalet gäster. Det hela började med ett spektakulärt klubbhus och fortsatte med ett hotell för ro, stillhet, avkoppling och riktigt skön sömn.

Golf

Utmanande golfrundor, relax och gourmet. Öijared är allt det där och lite till.

VISA PAKET

Bo och bada

Bo i våra sköna rum och låt vårt badkoncept leda dig genom hetta, kyla och njutning. En skön upplevelse för både kropp och själ.

LÄS MER

Aktiviteter

Aktiviteter och upplevelser hos oss på Öijared som förgyller din tillvaro.

AKTIVITETER

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Våra hotellrum

Hotellets 34 genomtänkta rum har plats för upp till sex gäster per rum. Varje rum är inrett med två sovrum. Det ena med en dubbelsäng och det andra med två sköna våningssängar. Alla rum har också ett eget litet vardagsrum med soffgrupp och tv.

Arkitektur

Det syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika klubbhus med design av Gert Wingårdh, smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Vår kärlek till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Öijared Bad och Bastu

Njut av olika bastusorter såsom torr-, aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla samt isduschar. Genom att erbjuda ett badkoncept som leder dig genom hetta, kyla och njutning har vi skapat en skön upplevelse för både kropp och själ.