ÖIJARED

RESTAURANG

ÖIJARED GOLFRESTAURANG

Vår golfrestaurang speglar helheten och precis som hemma är det köket som utgör hjärtat här på Öijared. En mötesplats för alla. Golfare, konferens- och weekendgäster såväl som vid bröllop och fest. Restaurangen erbjuder allt från vardagens luncher till lyxiga grillbufféer och hotellfrukostar till bröllopsmiddagar.

Menyerna hämtar inspiration från närområdets råvaror och Nordens fyra årstider med matglädje och stämning i fokus. Kom och njut av både restaurangens vällagade mat och omgivningarnas vackra natur.

Midsommar

Dagens lunch

Notera att vår restaurang är stängd tillfälligt för lunch från 15 april tillsvidare.

Café öppet kl. 10.00-17.00

Konferens lunch till lunch

Högtid

I vår lounge kan ni sitta avskilt upp till 40 personer. Den perfekta platsen för dig som vill fira. Vi hjälper dig gärna med din högtid. 

À la carte

Öppet för förbeställda sällskap

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Våra Menyer

Från vardag till lyx. Ställ vardagsklockan på paus och njut av god mat i avkopplande och underbar miljö. Vi har lunch, bufféer, trerätters, hotellfrukostar och mycket mer.

Kom över dagen och kombinera måltiden med aktiviteter eller golf, eller kom bara för att njuta av en måltid mitt i vardagsstressen. Närheten till Lerum, Partille, Alingsås och Göteborg ger möjligheten att unna sig lyxen att komma en helt vanlig dag.

Golfrestaurangens matsal

Vår vackra och unika matsal kan ta emot stora och små sällskap. Möjlighet att förvandla matsalen till konsertlokal och dansgolv går att ordna efter ditt önskemål. Förutom restaurangens stora matsal, 120 platser, finns vår uteservering som används sommartid med plats för 50 gäster.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Fest och bröllop

Låt skogen omfamna dig och dina gäster och njut av miljö, mat och dryck. Fira bröllopsfesten i vår restaurang och intilliggande lokaler. Njut av en förstklassig bröllopsmeny med alla nära och kära. Vi skapar en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet.