ÖIJARED

RESTAURANG

ÖIJARED GOLFRESTAURANG

Vår golfrestaurang speglar helheten och precis som hemma är det köket som utgör hjärtat här på Öijared. En mötesplats för alla. Golfare, konferens- och weekendgäster såväl som vid bröllop och fest. Restaurangen erbjuder allt från vardagens luncher till lyxiga grillbufféer och hotellfrukostar till bröllopsmiddagar.

Menyerna hämtar inspiration från närområdets råvaror och Nordens fyra årstider med matglädje och stämning i fokus. Kom och njut av både restaurangens vällagade mat och omgivningarnas vackra natur.

Midsommar

Dagens lunch

Serveras måndag-lördag kl. 11.30-14.00
Vardag 119 kr/person
Helg 139 kr/person

LÄS MER

Fars Dag

Festhögtid

Låt skogen omfamna dig och dina gäster. Njut av miljö, mat och dryck.
Vi skapar en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet.

LÄS MER

Julbord

Låt skogen omfamna dig och njut av vårt välsmakande julbord. Kom ensam, med vänner, familjen eller kärleken. Eller kom till oss med företaget för årets julfest.

 LÄS MER

Bröllopsmeny
Trerätters meny
Golfrestaurang
Öijareds restaurang
Meny-slide1-2020
Meny-slide2-2020
Meny-slide3-2020
menyer-slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Våra Menyer

Från vardag till lyx. Ställ vardagsklockan på paus och njut av god mat i avkopplande och underbar miljö. Vi har lunch, bufféer, trerätters, hotellfrukostar och mycket mer.

Kom över dagen och kombinera måltiden med aktiviteter eller golf, eller kom bara för att njuta av en måltid mitt i vardagsstressen. Närheten till Lerum, Partille, Alingsås och Göteborg ger möjligheten att unna sig lyxen att komma en helt vanlig dag.

Golfrestaurangens matsal

Vår vackra och unika matsal kan ta emot stora och små sällskap. Möjlighet att förvandla matsalen till konsertlokal och dansgolv går att ordna efter ditt önskemål. Förutom restaurangens stora matsal, 120 platser, finns vår gröna lounge i anslutning där sällskap kan sitta avskilt upp till 50 gäster. Uteserveringen som används sommartid har plats för 50 gäster.

Golfrestaurangen
Bröllopsmiddag
Lunch Lerum partille
Hotellfrukost Brunch
Matsal-slide1-2020
Matsalochfest-slider1
Matsal-slide3-2020
Matsal-slide2-2020
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Festoch bröllop-slide3-2020
Festoch bröllop-slide4-2020
Festoch bröllop-slide2-2020
Festoch bröllop-slide1-2020
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Fest och bröllop

Låt skogen omfamna dig och dina gäster och njut av miljö, mat och dryck. Fira bröllopsfesten i vår restaurang och intilliggande lokaler. Njut av en förstklassig bröllopsmeny med alla nära och kära. Vi skapar en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet.

Bokningsförfrågan för restaurangen

    Ankomstdag

    Avresedag

    Val av restaurangpaket

    Antal personer