ÖIJARED

HOTELLPAKET

HOTELLPAKET

Vi har paketerat ditt Öijared så att du lätt kan välja bland många kombinationer av naturupplevelser, golf, cykling, kultur, relax, njutning och avskalad enkelhet. Öijared är allt det där och lite till. 

Golf

Utmanande golfrundor, relax och gourmet. Öijared är allt det där och lite till.

LÄS MER

Weekend

Ställ vardagsklockan på paus och njut av god mat, bad och bastu och om du har lust, träning i underbar miljö.

LÄS MER

Vandring

Var ska du vandra om inte i skogarna på Öijared. Njut av vandring i storslagen natur nära Gotaleden.

LÄS MER

Bo och bada

Bo i våra sköna rum och låt vårt badkoncept leda dig genom hetta, kyla och njutning. En skön upplevelse för både kropp och själ. 

LÄS MER

Bada

Sätt guldkant på livet och låt naturen på Öijared omfamna dig. Njut av god mat och Öijared Bad och bastu.

LÄS MER

Familjepaket Erbjudande hotell familj

Familjepaket

Hos oss sprudlar det av aktiviteter för alla, liten som stor. Vi är ett hotell med aktiviteter för barn men även för dig som vuxen. Njut tillsammans på vårt familjevänliga hotell som ligger rofyllt mitt i skogen med bara 35 minuter till Göteborg. En mix av ett barnvänligt hotell med pool och storstad där hela familjen får plats.

LÄS MER

Familjepaket Erbjudande hotell familj

Tjejhelg med golf och yoga

Vill du ha något att se fram emot nu när hösten kryper närmare? Kom till oss och umgås, träna golf, yoga, njut av bad och bastu, mys, ät gott, skratta tillsammans och sov gott.

LÄS MER

Träning, hudvård och skogsbad

Fokusera på dig och din hälsa inifrån och ut. Mitt i naturens eget doftande gröna rum. Få inspiration av två starka kvinnor, Ida B Olsson och Maria Åkerberg.

LÄS MER

Bankalas

”BANKALASET”- en plats för alla små som stora med barnasinne och  vinnarskalle. Den absoluta drömplatsen utomhus för födelsedagsfesten eller vilket riktigt bra kalas som helst.

LÄS MER

Konferens

Kom över dagen eller sov på saken. Vi har konferenspaket för dig och ditt företag. 

LÄS MER

Julbord

Låt skogen omfamna dig och njut av vårt välsmakande julbord.
Kom ensam, med vänner, familjen eller kärleken. Sätt guldkant på livet. Njut av goda smaker, ett dopp i vår pool och en skön natts vila på hotellet mitt i skogen. 

LÄS MER

Jakt

Vi på Öijared är stolta att nu kunna erbjuda jakt på vår resort. Öijared är en viltrik halvö med 1800 hektar mark mellan sjöarna Mjörn och Sävelången.

LÄS MER