Parkbanan

En fantastiskt vacker bana med fin utsikt över sjön Mjörn där du startar din runda från klubbhusets tak. Fortsätt spela med läckra vyer och utmanande layout.

Design och layout

Med en spektakulär första tee på klubbhusets gräsklädda tak bjuder Parkbanan in till en härlig golf- och naturupplevelse. Parkbanan utmanar alla golfspelare oavsett hcp med sin layout med relativt korta hål och trånga passager. Från de många högt belägna utslagsplatserna har du fin utsikt över sjön Mjörn.

Samtidigt med bygget av dagens klubbhus anlades förutom två nya hål på Nya banan för att knyta an banan till klubbhuset även den tredje 18-hålsbanan, då kallad Executivebanan, som skulle vara kort, snabbspelad och exklusiv för klubbens företagsmedlemmar. Med Executivebanan var anläggningen 1989 Europas största, med sina tre 18-hålsbanor samt en 9-hålsbana.

Parkbanan är idag en av få 18-hålsbanor i bra skick där det går utmärkt att spela pay and play för dig som varken är medlem i någon klubb eller har grönt kort. Vi har öppet för Pay-and-play alla vardagar.

Slope

Slopetabeller

Dam

Herr

Scorekort

Ladda ner vår banguide

Ladda ner och läs på före rundan eller ta med dig guiden ut på banan.

Banrekord

Gul tee

64 slag Daniel Olsson, Kevin Bengtsson
Röd tee