ÖIJARED

GOLFKLUBBEN

ÖIGK – ÖIJARED GOLFKLUBB UTANFÖR GÖTEBORG

Öijared Golfklubb bildades den 6 oktober 1958 och skall vara en ideell idrottsförening med målet att ge medlemmarna möjlighet att genom golfen utvecklas såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

Öijareds golfanläggning utanför Göteborg är Sveriges största, med tre 18-hålsbanor plus en Multibana.

Våra kärnvärden är inspirerande ledord och bas för målsättningar för all verksamhet inom klubben. Våra kärnvärden är omtanke, samverkan, glädje och utveckling.

LÄS MER OM ÖIGK:S KLUBBIDÉ

Golfklubb Juniorer

Golfklubbens organisation

Klubben är indelade i olika sektioner och har som syfte att på bästa sätt ta tillvara medlemmarnas intresse.

OM ORGANISATIONEN

Golfklubb tjej

För dig som är medlem

Här finner du information från oss i form av nyhetsbrev, erbjudanden och särskilda golfevents för dig som är medlem. Stadgar och en sammanfattning från styrelsens möten kan du ta del av här.

LÄS MEDLEMSNYHETER

Tävlingskalender Golf

Tävlingskalender

Här finner du alla tävlingar Öijared står värd för. Utmana dig själv eller andra i våra tävlingar. Vi har ett gediget tävlingsprogram under hela säsongen.

TÄVLINGSKALENDER

Junior-slider1

ÖIGK Junior

Drygt 200 juniormedlemmar, regelbunden träning och golfkul för de yngsta. Roliga läger och utmanande tävlingar. Välkommen till vår juniorverksamhet.

Träna golf

Öijared Golf Academy utbildar och coachar nya såväl som erfarna golfare i alla åldrar. Individuella lektioner, grupplektioner, spellektioner på banan, kurser, golfskolor, föreläsningar och mycket mer. Vi är  5 PGA Professionals som brinner för att utveckla dig och din golf, året runt.

Tränagolf-slider1
Börjaspelagolf.PRO2019-slider
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bli medlem i ÖIGK

Bli medlem på Sveriges största golfanläggning, 35 minuter från Göteborg. Hos oss finns tre 18-hålsbanor
samt en Multibana.

OM MEDLEMSSKAP

Golfklubbens historia

Den 1 april 1959 fattades beslut att anlägga en 9-hålsbana designad av Douglas Brasier. Öijared blev därmed den andra golfklubben i Göteborgsdistriktet.

KLUBBENS HISTORIA

Klubbmästare

Det är en ära att bli klubbmästare. Här finner du de senaste årens klubbmästare i ÖiGK. Blir det du som blir nästa års klubbmästare?

VÅRA KLUBBMÄSTARE