ÖIJARED

GOLFKLUBBEN

ÖIGK

Öijared Golfklubb bildades den 6 oktober 1958 och skall vara en ideell idrottsförening med målet att ge medlemmarna möjlighet att genom golfen utvecklas såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

Våra kärnvärden är inspirerande ledord och bas för målsättningar för all verksamhet inom klubben. Våra kärnvärden är omtanke, samverkan, glädje och utveckling.

Tävlingskalender

Här finner du alla tävlingar Öijared står värd för. Utmana dig själv eller andra i våra tävlingar. Vi har ett gediget tävlingsprogram under hela säsongen.

LÄS MER

För dig som är medlem

Här finner du information från oss i form av nyhetsbrev, erbjudanden och särskilda golfevents för dig som är medlem. Stadgar och en sammanfattning från styrelsens möten kan du ta del av här.

LÄS MER

Bli medlem

Bli medlem på Sveriges största golfanläggning, 35 minuter från Göteborg. Hos oss finns tre 18-hålsbanor varav en Pay-and-play samt en Multibana.

LÄS MER

Slider

Junior

Drygt 200 juniormedlemmar, regelbunden träning och golfkul för de yngsta. Roliga läger och utmanande tävlingar. Välkommen till vår juniorverksamhet.

Träna golf

Öijared Golf Academy utbildar och coachar nya såväl som erfarna golfare i alla åldrar. Individuella lektioner, grupplektioner, spellektioner på banan, kurser, golfskolor, föreläsningar och mycket mer. Vi är  5 PGA Professionals som brinner för att utveckla dig och din golf, året runt.

Slider
Slider

Klubbmästare

Det är en ära att bli klubbmästare. Här finner du de senaste årens klubbmästare i ÖiGK. Blir det du som blir nästa års klubbmästare?

Golfklubbens historia

Hösten 1957 vandrade ett par golfare över Öijareds vackra marker. Enar Werner och Henrik Streiffert, som de hette, tog kontakt med markägaren, Sten-Gustaf Fredrik Adlerstierna-Adelsköld, och den 1 april 1959 fattades beslut att anlägga en 9-hålsbana designad av Douglas Brasier. Öijared blev därmed den andra golfklubben i Göteborgsdistriktet.

Slider

Klubbens sektioner

Klubben är indelade i olika sektioner och har som syfte att på bästa sätt ta tillvara medlemmarnas intresse.

LÄS MER

Nyheter

Vi blickar nu framåt mot säsong 2019. Följ med här och se vad som händer på klubben.

LÄS MER

Projekt

Klubben arbetar med att lyfta och utveckla varje medlem genom olika projekt såsom jämställdhetsprojektet 50/50.

LÄS MER