Våra hotellrum

Hotellets 34 genomtänkta rum har plats för upp till sex gäster per rum. Varje rum är inrett med två sovrum. Det ena med en dubbelsäng och det andra med två sköna våningssängar. Alla rum har också ett eget litet vardagsrum med soffgrupp och tv.

Hotellinformation

Öppettider
Alla dagar kl. 07.00-22.00. Avvikelser kan ske under höst och vinter.

Kontantfritt
Vi är kontantfria i vår reception och restaurang. Kort eller swish gäller som betalning. I golfshop och kiosker går det bra att fortsättningsvis även betala med kontanter.

Rum
Hotellet består av 28 standardrum varav två är funktionsanpassade, fyra deluxerum varav två med balkong samt två sviter med balkong. Varje sovavdelning går att stänga för med hjälp av skjutdörrar. Samtliga rum är utrustade med wc/handfat och separat dusch/handfat. Alla rum har avdelning med soffa och tv samt fri tillgång till WiFi.

Vip
Förgyll din vistelse hos oss med något av våra vippaket. Pris avser per person.

50 kr vatten och frukt
200 kr vin med uppskuren frukt samt choklad
100 kr badrock och badtofflor

Ankomst och avresa
Receptionen checkar in dig som är hotell- eller konferensgäst samt golfare för anmälan och uttag av scorekort.

Garanterad tid för incheckning till hotellet är från kl. 15.00.
Utcheckning ska ske senast kl. 11.00.
Bagagerum samt bagdrop för din golfbag finns.

Faciliteter
Strykrum och torkrum finns att tillgå samt tvättservice.

På entréplan finns lounge med öppen spis och flera sittgrupper och på övre plan finns ett litet bibliotek med böcker att låna.

Öijared Bad och bastu med gym är öppen enligt receptionens tider, vanligtvis kl. 07.00-22.00. 

Restaurang, bar och uteservering har fullständiga rättigheter. Restaurangen öppnar för frukost kl. 07.00 och är sedan öppen för café, lunch och À la carte. Sista beställning till köket sker vid kl. 20.30.

Öijareds golfshop är öppen alla dagar kl. 08.00-19.00 under golfsäsong. Med reservation för kortare öppettid november-mars. Se aktuella öppettider här. Golfshopen har ”alltid lägsta pris garanti” och erbjuder dig golfträning samt kläder och utrustning för golf.