Vandringspaket

Hem » Våra paket » Vandringspaket

Pulshöjande aktiviteter i all ära, men ibland finns det inget skönare än att vandra i sin egen takt. Naturen kring Öijared är storslagen och otroligt vacker. Den bjuder på ett stilla lugn.

Vandringspaket med Öijared Bad och Bastu

I paketet ingår

Logi i dubbelrum inklusive frukostbuffé
Tvårätters middag (förrätt och varmrätt)
En entré till Öijared Bad och bastu inklusive lån av handduk, badrock och tofflor samt badkoncept med ekologisk hudvård från Maria Åkerberg  
Vandring inklusive picknick
Entré till gym

Pris 1495 kr/person ankomst söndag till onsdag
Pris 1695 kr/person
ankomst torsdag till lördag

350 kr/barn 4-12 år (inkluderar logi, frukost, picknick samt entré till bad inklusive lån av handduk)
Barn under 4 år bor gratis i sällskap av vuxen (inkluderar logi, frukost samt entré till bad)

Tillägg

Hyra av cykel 100 kr/person/timma
Spel på Multibanan från 60 kr/person

Vandringsleder

Välj en av våra uppmärkta slingor gul, 9 km eller röd, 7 km. Våra vandringsleder är lättillgängliga för alla och du går på skogsgrusväg. Våra slingor är en rundslinga som gör att du utgår och återkommer till oss. Det går självklart att gå en viss del av slingan och vända tillbaka. När du vandrat ca 1 km på någon av våra slingor når du sjön Mjörn. Där finns en fin utsiktsplats med bänkar att inta ditt medhavda fika på. Om det är för tidigt för fikapaus är det bara att slå sig ned någonstans längre fram längs vägen i den sköna mossan. Det finns även många vackra vägar kring våra fyra golfbanor. Tänk bara på att när du är här under vår golfsäsong som sträcker sig april-oktober, gäller det att inte gå på vägarna som finns mellan våra golfbanor. Under vintertid då spel inte råder är det fritt fram även på dessa vägar. Bra att känna till är att vi även säsongsvis har restriktioner.

Vandrar du med barn?
Vid vår stora parkering finns en härlig skogsmiljö och vårt lilla skogshus med en enkel hinderbana. Om du vandrar med barn kan detta vara en lockande del av vandringen för deras del. Att få springa av sig och leka före nästa etapp som kan vara en fikapaus vid utsiktsplatsen vid Mjörn. På vägen dit vandrar ni genom Slättens Gård och kan få se både hästar och får i hagen.

Hur långt är det mellan Floda och Öijared och hur är terrängen?
Det finns två olika vägar att promenera. Den ena vägen är ca 7 km, den andra vägen är 9 km och då går du längst Gotaleden mellan Nääs slott och Floda Station. Terrängen är varierad, mestadels skogsstigar men även asfalt och grusvägar förekommer. Det är en lätt terräng att gå eller cykla samt ta med barnvagnen på. Kombinera gärna din vandring med Gotaleden.

 

Gotaleden

Gotaleden är vandringsleden mellan Göteborg och Alingsås. På din vandring på Gotaleden tar den dig förbi Floda centrum. Detta gör det lätt att ta en avstickare till oss på Öijared Resort och upptäcka de vandringsleder vi har hos oss i vår vackra natur.

Västsveriges Vandringsportal

I Västsverige så finns många vackra leder att vandra. Vi erbjuder en av dem. Är du intresserad av mer vandring hittar du mer information här

Bokningsförfrågan

  Ankomstdag


  Avresedag


  Val av paket


  Antal personer


  Önskemål om badtid
  Du kan också

  Ringa oss på 0302-373 00  eller skicka en bokningsförfrågan till bokning@oijared.se.